Home Uncategorized Mesajul Oanei Zăvoranu, către fani: “Preţuiţi viaţa, eu n-am ştiut că am...

Mesajul Oanei Zăvoranu, către fani: “Preţuiţi viaţa, eu n-am ştiut că am fost în comă, menţinută doar de aparate în viaţă”

330
0
loading...

Oana Zăvoranu a ajuns la începutul acestei săptămâni la spital, internată de urgenţă, după ce a luat un pumn de pastile şi a fost găsită inconştientă pe podea.

loading...
loading...

Oana Zăvoranu pare că se simte mai bine! Vedeta, care a fost găsită mai mult moartă decât vie în casă şi care a stat patru ore în comă, le-a transmis fanilor ei un mesaj emoţionant.

“Am trecut pe langa moarte la 5 minute de ea….asa mi-au spus medicii…….si mi-au mai spus ca acolo sus cineva pe care eu il ador ma iubeste rau.!!!!….. pretuiti fiecare moment al vietii pentru ca firul intre moarte si viata e aproape invizibil….eu nu am stiut ca am fost intubata, ca au fost 2 salvari acasa si mai ales ca am fost 4 ore in coma mentinuta doar de aparate in viata….offf cate as avea sa va spun……deocamdata va spun doar sa aveti mare grija de voi,v a spun ca va iubesc rau si ca am mare nevoie si de dragostea voastra”, a scris Oana Zăvoranu.
sursa: cancan.ro

loading...
loading...