Home Uncategorized Durerea unui mare actor! Tras pe dreapta, Mitica Popescu inca mai asteapta...

Durerea unui mare actor! Tras pe dreapta, Mitica Popescu inca mai asteapta sa primeasca un semn de la TVR.

502
0
loading...

Dupa o cariera de cinci decenii, Mitica Popescu a ajuns sa duca o viata de pensionar. Nu cere insa ajutorul nimanui si se descurca singur, in ciuda problemelor intampinate in urma cu doi ani, de cand a fost operat la umar si scos din toate spectacolele.

loading...
loading...

Cand avea statut de colaborator la Televiziunea Publica, respectiv la TVR 2 unde prezenta emisiunea “D-ale lui Mitica”, marele actor o ducea bine si era motivat. In fiecare saptamana pregatea cate un subiect, iar martea, indiferent de vreme, iesea din casa si mergea la TVR, la filmari. Cu pensia sa si bruma de bani castigati din acesta colaborare se descurca binisor. Acum insa, la aproape patru luni de cand TVR a inghetat contractele cu colaboratorii si a demarat examenele de evaluare, pentru angajatii stabili, Mitica Popescu spera intr-o minune, sa fie chemat si pus la treaba, sa realizeze din nou emisiunea pe care o indragea atat de mult.

In vara acestui an, artistul a fost fotografiat de catre paparazzii CANCAN.ro in timpul unei plimbari
“Nu am primit niciun semn de la TVR. Nici nu stiu ce fac oamenii aceia care au dat examene de evaluare. Totul e incert si inca mai astept un semn sa vad daca se mai fac grilele. Daca o sa vina sau nu, o sa vedem. Pana atunci imi vad de viata mea. Nu joc (n.r. actorul nu a mai primit roluri in spectacole de teatru, dupa ce a avut un accident si nu si-a mai putut misca o mana), nu filmez, stau acasa, citesc, ma plimb si ma descurc cum pot. Aprovizionarea mi-o fac singur si nu vreau sa angajez pe nimeni pentru asta”, a declarat actorul Mitica Popescu pentru CANCAN.ro

sursa: CANCAN.ro

loading...
loading...