Home Stiri Medicul care a tăiat penisul unui pacient are din nou probleme cu...

Medicul care a tăiat penisul unui pacient are din nou probleme cu legea / Ciomu, chemat în fața judecătorilor

275
0
loading...

Când credea că a scăpat de scandaluri și procese, medicul Naum Ciomu, care a secționat penisul unui pacient, s-a trezit că este citat într-un dosar deschis de un șofer împotriva Poliției Rutiere.

loading...
loading...
  • Dr. Naum Ciomu ajunge din nou în fața judecătorilor
  • El a fost chemat la bară din cauza unui alt bărbat, care a dat în judecată Poliția
  • Totul a plecat de la un eveniment rutier

Conform portalului instanțelor de judecată, totul a plecat de la un eveniment rutier produs vara trecută, în urma căruia un anume Paul P. a fost amendat de agenții de circulație de la Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov. Întrucât bărbatul a considerat că ar fi fost sancționat pe nedrept, a dat în judecată poliția, iar judecătorii l-au chemat la bară și pe celălalt șofer implicat, respectiv dr. Ciomu. „Amână cauza pentru a se emite adresa către intimat (IPJ Ilfov – n.r.) în vederea precizării, dacă în afara declarațiilor conducătorilor auto, au mai întocmit și fotografii. (…) Totodată va dispune introducerea în prezenta cauză, în calitate de intervenient forțat a celuilalt conducător auto (Naum Ciomu – n.r.), sens în care va dispune citarea acestuia cu un exemplar al cererii de chemare în judecată, precum și cu mențiunea de a formula întâmpinare la cererea de chemare în judecată”, a decis instanța.

Dr. Niculae Naum Ciomu, devenit celebru după ce a secționat penisul unui pacient, în timpul unei operații, a pierdut, anul trecut, un proces deschis împotriva Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, în care solicitase despăgubiri de jumătate de milion de euro, pentru o moşie care ar fi aparţinut familiei sale. „Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la sediul Tribunalului Bucureşti”, au decis magistrații, în urmă cu aproape jumătate de an.

În dosarul care l-a făcut celebru, Naum Ciomu a fost obligat să plătească, în solidar cu Spitalul Panduri, despăgubiri de o jumătate de milion de euro pacientului căruia i-a secţionat penisul. Magistraţii au considerat că a fost atât vina doctorului Ciomu, cât şi a unităţii spitaliceşti, deoarece personalul medical nu a intervenit pentru ajutorarea victimei. Suma a fost stabilită în funcţie de numărul de îngrijiri medicale, victima stând aproape două luni în spital, pentru a se reface după intervenţiile chirurgicale de reconstrucţie a penisului. Un alt motiv a fost divorţul prin care a trecut pacientul mutilat. Victima doctorului Ciomu a susţinut că a fost părăsit de soţie tocmai din cauza acestui necaz. Chirurgul urolog Naum Ciomu a fost dat în judecată în octombrie 2004 pentru vătămare corporală gravă din culpă, după ce, în timpul unei intervenţii chirurgicale, a secționat, accidental, penisul unui pacient. Ciomu şi-a pierdut atunci dreptul de a profesa ca medic primar chirurg-urolog

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/medicul-care-a-taiat-penisul-unui-pacient-are-din-nou-probleme-cu-legea-ciomu-chemat-in-fata-judecatorilor-251730.html

loading...
loading...