Home Life Style Medicii au dat verdictul! De ce boala suferă Peter Kai, fostul iubit...

Medicii au dat verdictul! De ce boala suferă Peter Kai, fostul iubit al Simonei Traşcă

667
0
loading...

Fostul iubit al Simonei Traşcă are toate motivele să fie mai fericit ca oricând. După ce a suferit o intervenţie chirurgicală, la plămâni, bărbatul a primit cea mai minunată veste.

loading...
loading...

Norii negri s-au risipit din viaţa lui Peter Kai, chiar în această perioadă de sărbătoare. Recent, medicii l-au anunţat că nu are vreo boală incurabilă, aşa cum s-a zvonit.

„Acum, totul este bine. Am primit  analizele şi nu este nimic de speriat. Rezultatele au arătat că au fost doar unele alergii. Am luat medicamente şi totul s-a rezolvat”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro,  Peter Kai.

Cum totul s-a terminat cu bine, Peter Kai nu a ezitat să sărbătoarească acest lucru. Tânărul şi-a luat mai mulţi prieteni şi a dat fuga într-un renumit club din Beirut, capitala Libanului. Acolo, bărbatul s-a distrat până în zorii zilei.

Peter Kai este un tânăr de origine libaneză care s-a lansat de ceva vreme în industria muzicală. În România, el a făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos. Printre divele la care acesta a „marcat” s-a numărat şi Simona Trașcă.

 

loading...
loading...