Acasă Monden Mascaţii trag la bombele din politică Sexy consiliera lui Vâlcov, săltată de...

Mascaţii trag la bombele din politică Sexy consiliera lui Vâlcov, săltată de DIICOT

684
0

Bianca Cristina Toniţa, consiliera fostului primar al Slatinei, senatorul Darius Vâlcov, a fost săltată la sfârşitul lunii trecute de mascaţi, scrie concretinolt.ro. Aceasta ar fi cercetată în acest moment în libertate pentru spălare de bani şi evaziune fiscală.

RECLAMĂ

Consiliera a fost ridicată luni, 27 mai, de la domiciliul său din Slatina şi dusă la DIICOT Suceava, fiind bănuită că ar face parte dintr-un grup infracţional. Se pare că acest grup infracţional emitea facturi fictive pentru marfă inexistentă în realitate, pe care societăţile comerciale le introduceau în contabilitate în vederea diminuării bazei impozabile.

Firma prin care tânăra consilieră Bianca Cristina Tonita şi-a desfăşurat regretabila activitate este S.C. NOA EXPRESS CONSULTING SRL cu sediul în Slatina, strada Aleea Macului nr.2, bloc 2, scara A, ap. 24, starea actuală a acesteia fiind: URMĂRIRE PENALĂ, ÎNTRERUPERE DE ACTIVITATE din data de 17.05.2013 până la data de 16. 06.2013 conform ultimei înregistrări în Registrul Comerţului din data de 31.05.2013. Sediul social a fost obţinut în baza unui contract de comodat pentru o perioadă de 49 ani, iar Bianca Cristina Toniţa a avut calitatea de administrator, mai scrie concretinolt.ro.

RECLAMĂ
Articolul precedentIon Paladi a cântat pe întuneric. VEZI unde a avut loc incidentul! FOTO
Articolul următorDinel Nuţu a redevenit Staicu