Home STIRI SPORTIVE Marinos Ouzounidis, demis din funcția de antrenor al Universității Craiova! Cine îi...

Marinos Ouzounidis, demis din funcția de antrenor al Universității Craiova! Cine îi ia locul pe banca tehnică

94
0
loading...

La doar o zi după înfrângerea rușinoasă din turul al doilea preliminar UEFA Conference League, 0-1 pe terenul celor de la FK Laci, conducerea Universității Craiova a luat măsuri serioase. Marinos Ouzounidis, antrenorul principal al echipei, a fost demis cu efect imediat de la formația din Bănie.

loading...
loading...

UPDATE: Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de antrenorul grec. Iată mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului: 

“Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll.”, au scris oltenii.

upă nici șase luni distanță de la semnarea contractului cu vicecampioana României, tehnicianul grec a fost dat afară de către Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, conform Fanatik.

Dragoș Bon va îndeplini rolul de antrenor interimar al echipei, până când conducerea oltenilor va găsi un înlocuitor.

Fanii Universității Craiova îi ceruseră demisia lui Marinos Ouzounidis

Fanii olteni “au luat foc” după eșecul din Albania, iar presa din Grecia a scris despre faptul că galeria Craiovei i-a cerut demisia antrenorului Marinos Ouzouinidis: “Mișcare împotriva jucătorilor și a antrenorului la Craiova! I se cere demisia lui Ouzounidis.

Fanii echipei spun că eșecul din Albania, cu Laci, este de-a dreptul tragic. Galeria i-a cerut imediat demisia antrenorului grec Marinos Ouzounidis, dar și jucătorii au fost aspru criticați. Acest rezultat a produs o ruptură între fani și echipă”, scriu grecii de la Kerida.net.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/marinos-ouzounidis-demis-din-functia-de-antrenor-al-universitatii-craiova-cine-ii-ia-locul-pe-banca-tehnica-1199175?fbclid=IwAR1hUUnlaFmuBWueRn9iCTi5TZF5NVPKtLjDfa1bf07fDMrfdMUhPA-KtiA

loading...
loading...