Acasă Stiri Maria Cristina e dispărută de două zile. Fata de 14 ani a...

Maria Cristina e dispărută de două zile. Fata de 14 ani a plecat la o vecină, nimeni nu a mai văzut-o apoi

5379
0

Maria Cristina e dispărută de două zile. Fata de 14 ani a plecat la o vecină, nimeni nu a mai văzut-o apoi. Părinţii sunt disperaţi şi se gândesc la ce e mai rău, dar speră că fata lor va fi găsită în viaţă, rapid.

RECLAMĂ

Poliţiştii caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 29 iulie a.c., Secția 1 Poliție Rurală Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., fata a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineață plecând într-o direcție necunoscută.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă și un tricou gri cenușiu, cu o inscripție portocalie. În picioare purta șlapi de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime – 1,50 m, fața ovală, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentCum alegi o roşie sănătoasă. Avertismentul cercetătorilor. Bonus: Cum alegi castraveţii pentru salate
Articolul următorNoi detalii despre caracterul şi trecutul criminalului de la Caracal