Acasă Stiri Marcel Ciolacu: „Nu ți-ar fi rușine să stai cu mâna întinsă să-ți...

Marcel Ciolacu: „Nu ți-ar fi rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau vouchere de vacanță? Cu siguranță vor pleca mulți șefi bugetari, vă garantez”

344
0

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că mulți șefi din sistemul bugetar vor pleca acasă. Acesta a precizat că își asumă orice risc pentru a face ordine în sistemul de stat.Marcel Ciolacu se declară „fraierul de serviciu”, care își asumă orice risc, inclusiv cel de a-și pune cariera politică în pericol, pentru a face ordine în sistemul bugetar. Mai mut de atât, premierul a dat asigurări că mulți șefi din sistem vor pleca acasă după ce va fi adoptată Ordonanța de Urgență ce vizează reducerea cheltuielilor bugetare. 

RECLAMĂ

”Este evident că în sistemul bugetar este nevoie de reformă. Trebuia să se facă de foarte mult timp și uite că acum, domnule Ciutacu, aveți fraierul de serviciu. Îmi asum eu rolul ăsta și facem reformă! Este din punctul meu de vedere ultimul tren al României pentru a se dezvolta. Este ultimul tren al României de a adera la OCDE”, a spus Marcel Ciolacu.

Totodată, liderul PSD a criticat dur șefii din sistemul bugetar. „Nu ți-ar fi rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau vouchere de vacanță, să-ți dau și bani de pachețel. Ți-am dat mașină de serviciu, ai secretară, ai toate avantajele, dar nu poți să stai cu mâna întinsă și la voucherele statului. Dacă îmi risc viitorul politic, asta este. Trebuie să fac ceva pentru țara mea.”, a spus Marcel Ciolacu.Totodată, șeful Guvernului a dat asigurări că mulți șefi din sistemul bugetar vor pleca. „Este foarte probabil să plece din bugetari, cu siguranță vor pleca mulți șefi, asta vă garantez. Eu cred că mulți dintre ei se vor reorienta”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul România TV.Premierul a comparat guvernarea liberală din timpul pandemiei cu „o guvernare câteodată iresponsabilă de jucători la bursă care au îndatorat această țară cu peste 200 de miliarde”.

sursa:https://www.antena3.ro/politica/marcel-ciolacu-plecari-sefi-bugetari-682834.html

RECLAMĂ
Articolul precedent19 AUGUST 2023 – ZIUA COMUNEI Cotofenii din Dos – Dolj
Articolul următorRomâncă, implicată într-o rețea de trafic de bebeluși, la o clinică de fertilitate din Grecia. Copiii se vindeau cu sume între 70.000 și 120.000 de euro