Acasă Stiri Româncă, implicată într-o rețea de trafic de bebeluși, la o clinică de...

Româncă, implicată într-o rețea de trafic de bebeluși, la o clinică de fertilitate din Grecia. Copiii se vindeau cu sume între 70.000 și 120.000 de euro

212
0

O rețea de trafic de bebeluși, creată sub umbrela unei clinci de fertilitate din Grecia, a fost destructurată de autoritățile elene. O româncă, parte a acestei rețele, a fost arestată în Atena.Poliția din Grecia a destructurat o rețea de trafic de copii, din Chania, Creta, Grecia, condusă de un celebru medic ginecolog, în vârstă de 73 de ani, administrator al unei clinici de fertilitate.

RECLAMĂ

Se pare că sprijinit de angajații clinicii, ar fi intermediat vânzarea de bebeluși contra unor sume cuprinse între 70.000 și 120.000 euro pentru un copil.

Printre clienții clinicii s-ar fi numărat cupluri fără copii, cupluri de homosexuali sau bărbați singuri care voiau să devină părinți. Surse apropiate cazului au declarat că cei care doreau să cumpere un copil ar fi încheiat contracte de coabitare fictive cu femeile folosite drept mame surogat, urmând să se separe după ce femeile nășteau și predau copiii.”În acest fel și prin documente false, încercau apoi să obțină intrarea în legalitate a copiilor, pentru a nu fi descoperiți de autorități”, au precizat aceleași surse.

Din rețea făceau parte și trei intermediari care lucrau în Atena, Salonic și în România și care aveau sarcina de a găsi femei, în principal din țările din Balcani și din Europa de Est, și a le convinge să colaboreze cu rețeaua în schimbul unei sume de bani.

A fost creată o companie offshore pentru a gestiona sumele de bani câștigate

Românca angajată la clinica medicului de 73 de ani avea rolul de a le prelua pe femei și, în colabare cu ceilalți membri ai rețelei, avea grijă de ele. Femeia se ocupa de mâncare, cazare și îngrijiri medicale, până când mamele nășteau.

Profiturile obținute de rețea erau atât de mari încât a fost nevoie de înfințarea unei companii offshore pentru a gestiona banii câștigați fără a trezi suspiciuni.

Autoritățile au arestat nouă persoane dintre care șase au fost arestate în Chania, două în Atena și una în Salonic. În Atena a fost arestată românca, asociată a rețelei, și o femeie care născuse un copil și care intenționa să meargă cu românca la Salonic pentru a-l preda unui cuplu, potrivit protothema.gr.

sursa:https://www.antena3.ro/externe/romanca-retea-trafic-bebelusi-clinica-fertilitate-chania-creta-grecia-682823.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Nu ți-ar fi rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau vouchere de vacanță? Cu siguranță vor pleca mulți șefi bugetari, vă garantez”
Articolul următorPrimăria și Consiliul Local Argetoaia organizează duminică, 20 August 2023, „Ziua Comunei”