Acasă Stiri Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Ploi torenţiale şi grindina...

Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Ploi torenţiale şi grindina lovesc judeţele Bacău şi Iaşi, în următoarea oră

816
0

Este cod portocaliu de vreme severă în localităţi din judeţele Bacău şi Iaşi. ANM a emis o alertă de ploi torenţiale, grindină şi vijelii.

RECLAMĂ

Meteorologii au emis, în urmă cu puţin timp, un cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii în mai multe localităţi din judeţele Bacău şi Iaşi.

În Bacău, localităţile Asău, Agăș, Zemeș, se vor semnala averse torențiale care vor cumula 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină.

De asemenea, în judeţul Iaşi, localităţile Răducăneni, Costuleni, Schitu Duca, Prisăcani, Gorban, Dobrovăț, Grozești, vor fi averse torențiale care vor cumula 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină, potrivit ANM.

Un sistem frontal care traversează teritoriul ţării va determina instabilitate atmosferică azi şi la noapte, în nord şi centru, motiv pentru care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vreme severă pentru 16 judeţe, până mâine dimineaţă.

Vremea se schimbă radical în România

Meteorologii anunță schimbarea bruscă a vremii în România, în următoarele ore.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentTransfer surpriză anunțat de Universitatea Craiova, cu 30 de minute înaintea încheierii perioadei de Mercato
Articolul următorMara Bănică, vacanţă cu iubitul secret! Primele imagini cu cei doi