Acasă Stiri Mai mulți elevi au ajuns la spital, în urma unei toxiinfecții alimentare....

Mai mulți elevi au ajuns la spital, în urma unei toxiinfecții alimentare. Copiii erau cazați la un hotel din Suceava

408
0

Mai mulți elevi francezi au ajuns la spital, în urmă cu puțin timp, în urma unei toxiinfecții alimentare. Minorii erau cazați la un hotel din Suceava.Miercuri seară, un număr de unsprezece elevi din Franţa, cazaţi la un hotel din Suceava, au ajuns de urgență la spital, în urma unei toxiinfecții alimentare.

RECLAMĂ

Mai mulți elevi francezi au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

Miercuri seară, ISU Suceava a fost solicitat să intervină de urgență la un hotel din Suceava. Acolo, potrivit primelor date, opt copii de naţionalitate franceză acuzau stări de rău, vărsături, posibil din cauza unei toxiinfecţii alimentare

În acest fel, la hotelul unde minorii erau cazați s-au deplasat o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă.

După ce medicii au ajuns la hotel, s-a sesizat că 11 copii se confruntă, de altfel, cu toxiinfecție alimentară. Toți aceștia au fost transportaţi la spital. Copiii au vârste cuprinse între 13 şi 18 ani.

Prețurile alimentelor de bază vor fi plafonate încă trei luni

În urmă cu câteva zile, Ministrul Agriculturii a făcut un nou anunț de interes public. Așadar, acesta a decis ca măsura privind plafonarea adaosului comercial pentru alimentele de bază să fie prelungită pentru încă trei luni.

Ne dorim, în continuare, prelungirea acestei măsuri care a avut efectele aşteptate, anume de stopare a creşterii preţurilor alimentelor. Am convenit cu procesatorii şi comercianţii prelungirea măsurii pentru o perioadă de trei luni, până la sfârşitul lunii ianuarie 2024, ţinând cont şi de faptul că vin sărbătorile de iarnă. În aceeaşi măsură, de comun acord cu procesatorii şi comercianţii, vom extinde şi lista de produse care vor beneficia de adaos comercial limitat. Este vorba despre alimente care sunt folosite de români în prepararea produselor pentru masa de sărbători şi nu numai, precum: orezul, bulionul, margarina, smântâna, drojdia, cozonacul, varza murată sau usturoiul„, a precizat ministrul Agriculturii.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/mai-multi-elevi-au-ajuns-la-spital-in-urma-unei-toxiinfectii-alimentare-copiii-erau-cazati-la-un-hotel-din-suceava-318963.html

RECLAMĂ
Articolul precedentExclusiv: Interviu de suflet cu Gabi Pîrnau !
Articolul următorMedicul sexolog Cătălina Andrei, de câte ori pe săptămână trebuie să ai relații intime pentru ca relația de iubire să nu moară „E cantitatea minimă de dorință sexuală”