Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente Exclusiv: Interviu de suflet cu Gabi Pîrnau !

Exclusiv: Interviu de suflet cu Gabi Pîrnau !

2636
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit Gabi ! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitat astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentatul solist de muzică populară Gabi Pirnau?
Gabi Pirnau:Solistul Gabi Pîrnau este un om simplu si modest, tata a doua fete, nascut si crescut in Dr.Tr Severin, Mh,oras situat la Dunare .

RECLAMĂ

TVF Oltenia: Stăpânești cântecul și chiar sunt foarte curios să aflu despre debutul tău în muzică. Ce ne poți povesti despre acest talent al tău?
Gabi Pirnau:Am debutat în muzica acum 25 ani , începând de jos, muncind si câștigându- mi reputația prin felul meu de interpretare, iar acest talent îl
moștenesc si din familie ,mai precis mama mea a fost solista în Ansamblul Danubius din Severin.

TVF Oltenia: De ce acest stil muzical si nu altul?
Gabi Pirnau:Acest stil mi a plăcut, poate și prin faptul ca am crescut la Dunare, unde se asculta muzica Vlahilor din Valea Timocului, si cred ca mi sa potrivit foarte bine.

TVF Oltenia: Am observat pe YouTube că ai mai multe piese lansate! Unde vrei să ajungi cu muzica, care este țelul tău și cum pui în practică să ajungi acolo?
Gabi Pirnau:Da, am câteva piese lansate, și împreună cu echipa mea vom mai lansa melodii pentru publicul ascultator , deoarece prin ei și noi mergem mai departe.

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!
Gabi Pirnau:Amintiri sunt f multe ..dar va spun una hazlie tot din viata muzicala, a fost atunci când am plecat la nunta și mi am uitat pantofii acasă. A trebuit sa iau pantofii colegului de la orga, iar el a trebuit ca se incalte în niște pantofi sport ..

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?
Gabi Pirnau:Asa cum am spus, sunt un om simplu , modest și corect.

TVF Oltenia: Ce planuri ai in continuare?
Gabi Pirnau:Vom continua sa onoram cu mare placere contractele muzicale,si sa producem noi melodii.

TVF Oltenia: Un mesaj pentru cei care te apreciază, urmăresc și au citit acest articol.
Gabi Pirnau:Le mulțumesc tuturor pentru aprecieri,pentru susținere, și le doresc sa aibă parte de tot binele din lume .
Doamne Ajuta.

RECLAMĂ
Articolul precedentOana Zăvoranu s-a îmbolnăvit! După divorț, bruneta a mai primit încă o veste proastă: ”Cu puțină…”
Articolul următorMai mulți elevi au ajuns la spital, în urma unei toxiinfecții alimentare. Copiii erau cazați la un hotel din Suceava