Home Life Style Magda Ciumac, terorizată și amenințată de actuala parteneră a lui Tolea? Ce...

Magda Ciumac, terorizată și amenințată de actuala parteneră a lui Tolea? Ce se întâmplă între cele două: „E obsedată de mine” /

149
0
loading...

Magda Ciumac susține că este terorizată și amenințată de actuala parteneră a lui Tolea. Ce se întâmplă între cele două. Ce a mărturisit bruneta despre situația dintre ea și femeia în brațele căreia și-a găsit fostul ei fericirea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

loading...

Magda Ciumac nu ar mai avea liniște din cauza partenerei lui Tolea. Bruneta face acuzații grave împotriva acesteia. Iată cum ar fi terorizat-o și amenințat-o aceasta.

Magda Ciumac, terorizată de partenera lui Tolea

În exclusivitate pentru Antena Stars, Magda Ciumac a mărturisit că actuala parteneră a lui Tolea ar fi obsedată de ea. Bruneta susține că aceasta ar fi hărțuit-o pe rețelele de socializare, mai ales atunci când face vreun live.

Magda Ciumac a ținut să precizeze că nu ar fi hărțuită de puțin timp de partenera lui Tolea, ci de ani de zile.

„Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjază, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute? Modifică ce fac eu în live, dacă mă conectez, evident că eu nu o să stau să mă mai conectez în viața mea dacă vreau să fac un live doar că există persoana asta care mă hărțuiește de atâția ani”, a mărturisit Magda Ciumac, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit

Magda Ciumac susține că toată vara aceasta ar fi fost hărțuită și amenințată de partenera fostului ei. Bruneta aduce acuzații grave împotriva lui Tolea, mărturisind că acesta nu i-a plătit pensia alimentară fiului lor niciodată.

„Ea modifică, ea se întreabă, ea face, mă înregistrează, pur și simplu mă terorizează. (…) Toată vara m-a hărțuit și m-a amenințat, dar amenințări urâte. Eu cred că ea nu înțelege că eu am făcut pace cu trecutul, pe Tolea nu l-am deranjat nici cu un telefon în 16 ani. Nici măcar nu l-am căutat să-mi dea pensie alimentară la copil, chiar dacă a fost obligat de Instanță. Nici măcar un leu n-am primit de la Tolea, și băiatul nostru are 16 ani”, a adăugat aceasta.

Tolea l-ar fi căutat pentru prima dată pe fiul lui după atâția ani pe TikTok, potrivit celor declarate de Magda Ciumac.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/magda-ciumac-terorizata-si-amenintata-de-actuala-partenera-a-lui-tolea-ce-se-intampla-intre-cele-doua-e-obsedata-de-mine-video-294110.html

loading...