Acasă Monden Mădălina Pamfile, în fața judecătorilor chiar înainte de nuntă! Cu ce probleme...

Mădălina Pamfile, în fața judecătorilor chiar înainte de nuntă! Cu ce probleme se confruntă fosta asistentă TV

337
0

Mădalina Pamfile a trebuit să se prezinte în fața judecătorilor, chiar înainte de nunta fastuoasă pe care a făcut-o pe yaht în Dubai. Cu ce probleme se confruntă fosta asistentă TV. Bruneta nu este pentru prima dată în fața magistraților.În urmă cu aproximativ o săptămână, Mădalina Pamfile și alesul inimii sale, un om de afaceri albanez, s-au căsătorit, într-un cadru de vis, pe un yaht în Dubai. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni, și au împreună două fetițe.

RECLAMĂ

Mădălina Pamfile, în fața judecătorilor chiar înainte de nuntă! Cu ce probleme se confruntă

La sfârșitul lunii ianuarie, cu câteva zile înainte de marele eveniment, Mădălina Pamfile a avut termen, la Judecătoria Buftea, în procesul pe care l-a deschis împotriva Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Obiectul acestuia fiind: „plângere contravenţională”. Cauza a fost amânată în vederea administrării probatoriului.

Același dosar a fost și pe masa Judecătoriei Sectorului 3, la jumătatea anului trecut, însă aceștia au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mădălina Pamfile. Cu toate acestea, bruneta avea dreptul de a depune o cerere de reexaminare.

„Anulează cererea de chemare în judecată formulată de petenta PAMFILE MĂDĂLINA FLORENTINA. Cu drept de cerere de reexaminare pentru petentă în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 06.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

La la începutul anului trecut, firma condusă de Mădălina Pamfile a fost chemată în judecată.
Parte din acest proces, cu calitatea de intimat, o are și primăria Chiajna, localitate unde fosta asistentă TV își desfășoară activitatea. În acest proces, fosta asistentă TV a avut câștig de cauza, magistrații au respins cererea de chemare în judecată.”Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâţii SC Zeneli Sophia&Sama SRL şi Pamfile Mădălina Florentina ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Respinge cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâta Primăria comunei Chiajna, ca rămasă fără obiect. Obligă reclamantul la plata sumei de 4.760 lei cu titlu de cheltuieli de judecată către pârâtul SC Zeneli Sophia&Sama SRL, constând în onorariu de avocat. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.”

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/madalina-pamfile-in-fata-judecatorilor-chiar-inainte-de-nunta-cu-ce-probleme-se-confrunta-fosta-asistenta-tv-329593.html

RECLAMĂ
Articolul precedentIvaylo Petev i-a făcut ”praf” pe arbitri: ”Cine nu este pregătit să meargă la Liga 3 sau 4”
Articolul următor„Bombardierul” care a lovit cu bolidul un polițist are antecedente / Are experiență în instanță