Acasă Life Style Previziunile Babei Vanga pentru 2024. Vom avea parte de evenimente meteorologice înfricoșătoare...

Previziunile Babei Vanga pentru 2024. Vom avea parte de evenimente meteorologice înfricoșătoare și dezastre naturale

974
0

Baba Vanga a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024! Suntem avertizați să avem grijă, iar asta pentru că urmează un an mult mai greu față de 2023. Iată ce ne așteaptă în noul an, potrivit spuselor Babei Vanga! Baba Vanga este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din întreaga lume, din toate timpurile. Ei bine, știm despre aceasta că a avut un har aparte, fiind o prezicătoare oarbă de origine bulgară. Amintim că Baba Vanga a murit la data de 11 august 1996, însă a prezis ce se va întâmpla în anii următori, dar și în anul 2024.Baba Vanga spunea că în 2024 vom avea parte de mai multe atacuri teroriste în Europa

RECLAMĂ

Baba Vanga a prezis pentru anul 2024 că vom avea parte de multe tentative de asasinat, printre care faptul că președintele rus Vladimir Puțin va fi victima unui asasinat comis de un individ din propria sa țară.

Mai multe atacuri teroriste în Europa

Totodată, Baba Vanga a mai făcut o previziune înfricoșătoare cu privire la atacurile teroriste, în special cele venite din Europa.

Aceasta a afirmat că o țară de o întindere mare va efectua teste sau atacuri cu arme biologice în anul următor, astfel că teroriștii vor lansa un atac în Europa.

Alte previziuni ale babei Vanga pentru 2024

Colaps economic

În anul 2024, ne vom confrunta și cu crize economice, conform spuselor Babei Vanga.

Evenimente climatice înfricoșătoare

Și anul viitor, potrivit Babei Vanga, vom avea parte de evenimente meteorologice catastrofale și dezastre naturale. Ei bine, aceasta a precizat că se va produce o modificare a orbitei, fenomen care are loc, de obicei, pe o perioadă lungă de timp.

Atacuri cibernetice

Baba Vanga a mai precizat că, în anul 2024, va avea loc o intensificare a atacurilor cibernetice, eveniment ce va reprezenta o amenințare la adresa securității naționale.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/previziunile-babei-vanga-pentru-2024-vom-avea-parte-de-evenimente-meteorologice-infricosatoare-si-dezastre-naturale-322464.html

RECLAMĂ
Articolul precedentZodia fericită a lunii ianuarie. Acești nativi vor avea noroc pe toate planurile
Articolul următor”Lucrurile prin care am trecut m-au întărit pe mine ca om. Rămâi cu niște dureri pe suflet care te macină. Eu am luptat foarte mult să am încredere în mine.” Valentin Sanfira și-a deschis sufletul! Ce mărturisiri emoționante a făcut artistul despre fratele său adoptat