Acasă Uncategorized Loredana: «Primul sărut s-a întâmplat la ghena de gunoi»

Loredana: «Primul sărut s-a întâmplat la ghena de gunoi»

861
0

Invitată astăzi în studioul Europa FM la Deşteptarea, Loredana Groza a acceptat să le răspundă matinalilor la întrebarea zilei: când s-a sărutat prima oară?

RECLAMĂ

Ea le-a dezvăluit că s-a întâmplat când era în clasa a 5 a, iar băiatul cu care s-a sărutat era cu doi ani mai mic.„S-a întâmplat la ghena de gunoi”, şi-a amintit Loredana în hohote de râs.

Revenind la prezent, după ce a lansat la Europa FM piesa Apa, apoi videoclipul ei, după rolul de succes din comedia romantică ” Minte-mă frumos”, în care joacă alături de Andi Vasluianu, vedeta se pregăteşte acum de un nou moment important din cariera ei- concertul de pe 25 noiembrie, de la Sala Palatului.

„Zi şi noapte numai la concert mă gândesc, spune Loredana. Toate biletele puse în vânzare au fost epuizate.  Cei care au apucat să cumpere un bilet, se vor bucura de un show de excepţie.

„Concertul este ca o multitudine de filmuleţe, care de care mai interesante, începând cu copilăria mea şi până în prezent,o călătorie prin toată povestea mea, de când mi-am dat seama că am acest har de a cânta şi că oamenilor le place să mă asculte. Va fi un spectacol unic şi irepetabil,o călătorie plină de emoţie, de bucurie, de energie” a povestit Loredana.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentVINE NINSOAREA!
Articolul următorDupa ce a avut cancer, Marioara Murarescu se teme de o recidiva. Face tratament si analize periodice, dar nu renunta la munca