Acasă Stiri Dupa ce a avut cancer, Marioara Murarescu se teme de o recidiva....

Dupa ce a avut cancer, Marioara Murarescu se teme de o recidiva. Face tratament si analize periodice, dar nu renunta la munca

752
0

In urma cu doi ani a avut cancer la san, dar norocul a fost de partea ei si s-a vindecat. Acum, Marioara Murarescu traieste cu sabia deasupra capului si face analize perioadice, pentru a se convinge ca starea de sanatate se mentine pe linia de plutire.

RECLAMĂ

Tratamentul, vointa de fier, familia si voia lui Dumnezeu au ajutat-o pe Marioara Murarescu sa invinga cancerul, in urma cu doi ani. In pofida speculatiilor ca aceasta crunta boala s-ar fi extins, prezentatoarea TV dezminte  zvonurile si sustine ca este extrem de precauta: „Eu am problemele mele vechi, am facut cele doua operatii si mi-am revenit. De data asta chiar m-am suparat, ma simt batjocorita. Nu am cancer tiroidian, in urma ca ceva vreme mi-am facut analize la tiroida, dar mi-am facut si la stomac si la tot ce trebuie. Cand ai o problema cum am avut-o eu trebuie sa mergi la controale periodice, sa te preocupi de santatatea ta. Eu fac mereu tot felul de analize pentru ca boala poate recidiva. Este un lucru normal. Si, din fericire, analizele au iesit bine”, a declarat Marioara Murarescu, pentru CANCAN.ro. Cancerul a obligat-o sa-si schimbe total stilul de viata, insa prezentatoarea TV s-a obisnuit si nici nu-i face mare placere sa vorbeasca despre acest lucru: „Urmez tratamente, e obligatoriu. Sunt niste lucruri pe care nici eu nu le stiam inainte sa ma imbolnavesc. Dar ma simt bine, la munca mea nu renunt niciodata. Acum, tocmai m-am intors de la un spectaol de la Baia Mare, lucrez mereu. In ianuarie se implinesc 30 de ani de Tezaur Folcloric si pregatesc un eveniment impresionant”, ne-a mai spus doamna Murarescu.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentLoredana: «Primul sărut s-a întâmplat la ghena de gunoi»
Articolul următorȘtefan Hrușcă: «În primul rând, când mă trezesc, beau o gură de ler»