Acasă Stiri Juristul care se masturba în faţa fetiţelor, de negăsit, după ce a...

Juristul care se masturba în faţa fetiţelor, de negăsit, după ce a fost condamnat la închisoare

681
0

Bărbatul din Gorj care îşi provoca singur plăceri, în faţa unor fetiţe pe care le aborda pe stradă, va ajunge după gratii. În urmă cu trei zile, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Când a aflat sentinţa, bărbatul a dispărut, iar acum este dat în urmărire generală.

RECLAMĂ

Anul trecut, bărbatul, jurist de profesie, a ademenit în scările unor blocuri din Târgu Jiu două fetiţe pe care le-a obligat să-l privească în timp ce îşi provoca plăceri. Pe una dintre victime chiar a pus-o să-l atingă. Imediat după ce şi-a aflat sentinţa, bărbatul a dispărut, motiv pentru care a fost dat în urmărire.

„Persoana în cauza a fost pusă în urmărire la nivel naţional, întrucât are de executat o pedeapsă de doi ani de privare de libertate. Acesta a fost căutat atât la domiciliu, cât şi la locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea”, a declarat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Nimeni nu ştie unde este bărbatul. Angajatorii săi spun că se pregătesc să-l concedieze, după condamnarea la închisoare. „Nu a mai venit la serviciu. Înţeleg că poliţia îl caută, nu îl găseşte. La noi lipseşte nemotivat. În momentul când ni se aduce la cunoştiinţăă decizia repectivă, i se va desface contractul de muncă”, a precizat şeful serviciului de personal al firmei la care lucra juristul.

Tatăl uneia dintre fete spune că bărbatul ar trebui să fie supus unui tratament psihiatric.

Bărbatul a fost găsit în luna mai 2012 de un tânăr, într-o scară de bloc, în timp ce se expunea în faţa unei fetiţe. Atunci a fost reţinut pentru audieri. În timpul procesului, juristul şi-a recunoscut faptele.

sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentExplozie într-un bloc din Craiova, de la o acumulare de gaze. O bătrână a suferit arsuri
Articolul următorRapperul Grasu XXL, implicat într-un accident deosebit de grav. Cinci tineri au murit