Acasă Stiri Explozie într-un bloc din Craiova, de la o acumulare de gaze. O...

Explozie într-un bloc din Craiova, de la o acumulare de gaze. O bătrână a suferit arsuri

712
0

Potrivit pompierilor, care au ajuns imediat la faţa locului şi au izolat zona, explozia a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4.00, în cartierul 1 Mai din Craiova şi au fost afectate două garsoniere.
O femeie de 82 de ani, din Craiova, a suferit arsuri la mâini, după ce în garsoniera în care locuia a avut loc o explozie, sâmbătă dimineaţă, când bătrâna a încercat să deschidă, cu o brichetă, aragazul din bucătărie. În urma deflagraţiei a fost afectată şi o garsonieră învecinată.

RECLAMĂ

Proprietara uneia dintre ele nu a închis bine butonul de la aragaz seara trecută, iar de dimineaţă a mers în bucătărie şi a aprins o brichetă. În acel moment, s-a auzit un zgomot puternic, iar uşa de la intrare a sărit în aer, femeia de 82 de ani fiind uşor rănită, dar neavând nevoie de spitalizare.

Atât pagubele de la garsoniera femeii, cât şi cele de la celalaltă garsonieră sunt minore. „Noi nu eram aici când s-a produs explozia. Eu am fost sunat de vecini că mi-a fost afectată uşa de la intrare şi am venit imediat. Am înţeles că din cauza aragazului s-a întâmplat totul”, a declarat Constantin Lungulescu, un vecin.

La faţa locului au ajuns mai multe echipe de la pompieri, Poliţie şi Jandarmerie. „Am fost sesizaţi prin 112 că în cartierul 1 Mai a avut loc o deflagraţie fără să fie urmată de flacără. La faţa locului s-a deplasat un echipaj care a intervenit imediat. În urma deflagraţiei, o femeie de 82 de ani a suferit arsuri de gradul 1 la mâini”, a declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

De asemenea, la faţa locului a ajuns imediat o echipă Distrigaz Sud Craiova care a oprit alimentarea cu gaze în imobil.

sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentDragobetele sărută fetele!
Articolul următorJuristul care se masturba în faţa fetiţelor, de negăsit, după ce a fost condamnat la închisoare