Acasă Monden Liviu Kevin, tatăl copilului lui Dodo, deranjat că fiul său îi spune...

Liviu Kevin, tatăl copilului lui Dodo, deranjat că fiul său îi spune ”tată” unui alt bărbat, noul iubit al cântăreței. Ce mesaj i-a transmis artistei: ”Se decade pe ea…”

513
0

Liviu Kevin, fostul iubit al lui Dodo, nu și-a mai văzut fiul de multă vreme, iar bărbatul mărturisea că nu a fost lăsat de către artistă și mama ei să-l vadă pe cel mic, dar și din cauza arestării sale nu a putut să mai stea față-n față cu băiatul său. Bărbatul susține însă că felul în care procedează Dodo nu ar fi deloc corect, căci cel mic e învățat să-i spună tată actualului ei iubit.

RECLAMĂ

Liviu Kevin și Dodo s-au despărțit înainte ca artista să nască și să aducă pe lume primul lor copil. Cei doi au stabilit atunci să nu-și mai vorbească, iar după nașterea celui mic cântăreața a decis să nu-l lase pe bărbat să-și vadă fiul.

Liviu Kevin, tatăl copilului lui Dodo, deranjat că fiul său îi spune ”tată” noului iubit al artistei

Cu cât lunile au mai trecut, artista a decis ulterior să-i permită lui Liviu Kevin să-l vadă pe băiatul său, însă și în viața sa a apărut un nou bărbat pe care ea acum îl numește deja tată al celui mic, cu toate că tată biologic este Liviu Kevin.

Dat fiind faptul că a fost arestat din cauza unor probleme cu legea, Liviu Kevin mărturisește că nu și-a mai văzut fiul de multă vreme, dar ar vrea să-l întâlnească în curând. El ne-a spus, în exclusivitate pentru Spynews.ro că Dodo nici nu cred că știe de situația în care s-a aflat, căci nu au mai păstrat legătura și ulterior i-ar fi interzis din nou să-și vadă băiatul.

”Dodo nu știu dacă știe, nu cred că știe, eu legătura n-am mai ținut cu ea, sincer m-a sunat o singură dată până să mă aresteze pe mine, cu 2-3 săptămâni înainte, a fost o mică discuție între noi și cam atât. Eu cu ea n-am mai ținut legătura deloc. Nici cu băiatul nu am mai vorbit, dacă eu am fost arestat. Nu vreau să intru în niște amănunte și alte chestii, dacă ea așa crede că e bine, dar nu știu ce să zic”, a mai spus Liviu Kevin, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Liviu Kevin e nemulțumit de faptul că fiul său îi spune tată unui alt bărbat, actual iubit al lui Dodo. El mărturisește că deși poate a greșit și a fost vinovat în relația cu ea din moment ce s-a ajuns la despărțire, aceasta nu ar trebui să-i spună fiului ei că noul iubit e de fapt tatăl său. Bărbatul precizează că artista se decade pe ea, pentru că oricum toată lumea știe cu adevărat cine e tatăl biologic al celui mic.

”În primul rând din punctul meu de vedere să zic că deși chiar eu aș fi cel care am greșit, dacă am greșit, dar mi se pare că e foarte urât și să îți faci un copil și să spui că e tatăl copilui. E o chestie foarte, foarte, foarte urâtă. În primul rând se decade pe ea că lumea știe foarte bine cine e tatăl copilului”, a mai zis Liviu Kevin.

Liviu Kevin nu dorește să mai aibă în scandal cu interpreta

Totuși, bărbatul susține că dacă Dodo a decis că așa e cel mai bine pentru ea, atunci nu are cum să-i impună ce să facă și cum să procedeze. Liviu Kevin mărturisește că deși nu e de acord cu situația ca fiul său să-i spună tată unui alt bărbat, aceasta nu vrea să mai intre în alte discuții contradictorii cu Dodo.

”În fine, dacă ea crede că e bine pentru ea și pentru copil, să facă ce crede că e bine, nu pot eu să-i impun sau să-i zic ce să facă și cum să facă”, a mai spus el.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-liviu-kevin-tatal-copilului-lui-dodo-deranjat-ca-fiul-sau-ii-spune-tata-unui-alt-barbat-noul-iubit-al-cantaretei-ce-mesaj-ia-transmis-artistei-se-decade-pe-ea-299269.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLovitură de teatru în cazul plângerii depuse de Florin Salam împotriva lui Costeluș de la Clejani! Interlopul credea că a scăpat basma curată
Articolul următorDetalii exclusive din dosarul femeii care a fost răpită și incendiată de un lăutar celebru / Abia renunțase la ordinul de protecție