Acasă Monden Detalii exclusive din dosarul femeii care a fost răpită și incendiată de...

Detalii exclusive din dosarul femeii care a fost răpită și incendiată de un lăutar celebru / Abia renunțase la ordinul de protecție

499
0

Femeia răpită de un manelist, băgată în portbagaj și incendiată pe un teren viran din Capitală, care a fost salvată în ultima clipă de agenții de la Brigada Rutieră, abia renunțase la plângerea depusă împotriva artistului care o teroriza.

RECLAMĂ

Conform informațiilor obținute de reporterii SPYNEWS, suspectul Gheorghiță Sava, alias Giguță din Apărători era un apropiat al grupării Sportivilor și era cunoscut drept un individ extrem de violent. Mai ales în ultima perioadă, din cauza consumului excesiv de droguri. La începutul lunii ianuarie, iubita acestuia, Ionela I., a solicitat ajutorul polițiștilor, după ce a fost agresată de lăutar. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor, însă, câteva zile mai târziu, pe 17 ianuarie, victima violenței domestice a renunțat la plângere.

„Ia act de renunţare la judecată. Solutia pe scurt: În temeiul art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedură civilă, ia act de renunțarea la judecarea cererii având ca obiect ordin de protecție formulată de reclamanta I. Ionela în contradictoriu cu pârâtul Sava Gheorghiță. Stabileşte suma de 543 de lei cu titlu de onorariu cuvenit domnului avocat Stănescu Florentin Marius, numit de Baroul Giurgiu, care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a reclamantei, onorariu ce se va achita din fondurile Ministerului Justiţiei. Stabileşte suma de 543 de lei cu titlu de onorariu cuvenit doamnei avocat Bîrnac Steliana, numită de Baroul Giurgiu care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a pârâtului, onorariu ce se va achita din fondurile Ministerului Justiţiei. Prezenta hotărâre poate fi atacată cu recurs, potrivit art. 406 alin. 6 Cod procedură civilă, care se depune la Judecătoria Giurgiu, în termen de 30 zile de la comunicare”, a decis instanța.

Iertat de iubită, manelistul a decis ieri dimineață să o lichideze. Scandalul a început de la o datorie de 1.500 de lei pe care artistul dependent de droguri o avea la un hotel de pe Bulevardul Energeticienilor din Sectorul 3. Băut și drogat, Gicuță din Apărători a băgat-o pe iubită în portbagajul mașinii și a condus prin oraș, până la un teren viran din zona Trapezului, pe Drumul Lunca Cetății. Acolo, a incendiat mașina, ca să o omoare pe femeie și să distrugă toate urmele. Apoi s-a ascuns, în apropierea unei benzinării, pe Drumul Lunca Dochiei.
Ce nu știa, însă, manelistul cu apucături de criminal, era faptul că, în timp ce el gonea prin oraș, beat și drogat la volan, iubita închisă în portbagaj a sunat la 112, iar polițiștii au declanșat o acțiune demnă de filmele de la Hollywood.

„În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută. Victima a sunat la 112, iar operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare, cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare. În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical”, a explicat poliția.
La scurt timp, în zona unei benzinării de pe Drumul Lunca Dochiei, agenții l-au depistat pe conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. „Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a mai precizat Poliția Capitalei.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/detalii-exclusive-din-dosarul-femeii-care-a-fost-rapita-si-incendiata-de-un-lautar-celebru-abia-renuntase-la-ordinul-de-protectie-299318.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLiviu Kevin, tatăl copilului lui Dodo, deranjat că fiul său îi spune ”tată” unui alt bărbat, noul iubit al cântăreței. Ce mesaj i-a transmis artistei: ”Se decade pe ea…”
Articolul următorBogdan Vătăjelu, devastator: „Am fost penibil! Poate e momentul să plece și jucătorii, nu doar antrenorul”