Acasă Monden Lovitură de teatru în cazul plângerii depuse de Florin Salam împotriva lui...

Lovitură de teatru în cazul plângerii depuse de Florin Salam împotriva lui Costeluș de la Clejani! Interlopul credea că a scăpat basma curată

512
0

Dosarul în care Costeluș de la Clejani este cercetat de polițiști după ce l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam și i-a transmis că îi violează fiica a luat o întorsătură neașteptată, tocmai când interlopul guirgiuvean credea că a scăpat cu fața curată. Anchetatorii au descoperit un amănunt care dovedește că între cei doi exista un conflict mai vechi, iar Salam nu era la prima plângere împotriva fostului deținut.

RECLAMĂ

La sfârșitul anului trecut, înainte de Crăciun, Florin Salam a mers la sediul Secției 2 Poliție după ce, un fost pușcăriaș devenit vedetă pe internet, sub numele de Costeluș de la Clejani, l-a amenințat cu bătaia și chiar cu moartea. În același timp, i-a spus manelistului că va face live, pe internet, în timp ce-i va viola fiica, pe Betty. Conflictul a izbuncnit după ce Betty Salam s-ar fi apucat să comenteze, în contextul unui live, pe seama lui Costeluș. Acesta s-a declarat jignit și a lansat asupra manelistului un adevărat potop de injurii și amenițări.

La data de 20 decembrie, Salam a mers la Poliție și a depus reclamație. Ulterior, Costeluș a ieșit din nou public și a spus că, de fapt, totul ar fi fost un teatru ieftin pe care l-ar fi făcut după ce ar fi pus un pariu. Dosarul a fost trimis la Giurgiu Dosarul se îndrepta către o clasare, când polițiștii au descoperit un element de noutate, la care nu se aștepta nimeni.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Spynews, că înainte să-l cheme pe Costeluș la audieri, judiciariștii bucureșteni au descoperit că pe numele acestuia mai exista o plângere, depusă la o unitate de poliție din Giurgiu,tot de către Florin Salam. Ca urmare, în loc să închidă dosarul, anchetatorii din Capitală l-au trimis la Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/lovitura-de-teatru-in-cazul-plangerii-depuse-de-florin-salam-impotriva-lui-costelus-de-la-clejani-interlopul-credea-ca-a-scapat-basma-curata-299321.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDetalii neștiute din viața lui Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și i-a dat foc: “Femeia din portbagaj era amanta
Articolul următorLiviu Kevin, tatăl copilului lui Dodo, deranjat că fiul său îi spune ”tată” unui alt bărbat, noul iubit al cântăreței. Ce mesaj i-a transmis artistei: ”Se decade pe ea…”