Home STIRI SPORTIVE Lista scurtă pentru Papi: Craiova pregătește transferurile iernii!

Lista scurtă pentru Papi: Craiova pregătește transferurile iernii!

1120
0
loading...

Corneliu Papură așteaptă să primească jucători noi! Când va anunța clubul numele fotbaliștilor pe care îi va cumpăra!

Craiova se pregătește de lupta la titlu, într-un sezon în care FCSB și CFR Cluj le vor pune mari probleme oltenilor, iar formații precum Sepsi sau Clinceni pot fi adversare redutabile. Astfel, Mihai Rotaru se orientează să-i întărească lotul lui Corneliu Papură. Chiar antrenorul alb-albaștrilor a anunțat că trupa din Bănie este în discuții cu câțiva jucători, dar vor fi anunțați în momentul în care transferurile se vor materializa.

loading...
loading...

„Important este să găsim jucătorii care să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, când se va materializa cu siguranţă se va face public. Trebuie să fim foarte atenți și al echipa secundă, este normal să știi ce se întâmplă acolo. În mercato, tot timpul, un jucător vrea să plece, trebuie să cauți pe postul respectiv. Degeaba vorbim cu 20. Vom vedea ce putem aduce.”, a spus Papură.

Pe lista scurtă din care Mihai Rotaru îl lasă pe Papură să aleagă s-ar afla: David Lazar (Astra), Daniel Graovac (Astra), Juan Camara (Dinamo) și Deian Sorescu (Dinamo). Pe lângă aceștia, oltenii caută și un vârf veritabil, pe care l-ar aduce numai în cazul în care reușesc să scape de serviciile lui Tudorie.

Craiova revine pe teren marţi, pe teren propriu, de la ora 19.45. Elevii lui Papură va da piept cu formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I. Tehnicianul craiovenilor a încercat să gestioneze cât mai bine perioada de pregătire și că a încercat să afle tot ce a putut despre adversari. Totuși, Papi suflă și în iaurt, până să se califice matematic în play-off: „Scriptic sunt 15 meciuri și foarte multe puncte în joc. La fotbal se pot întâmpla atâtea. Trebuie să iei puncte meci de meci pentru a putea fi în play-off”, a mai spus antrenorul Craiovei.https://3minute.net/lista-transferuri-craiova/?fbclid=IwAR0eGr02jhIEHIIoVH2StZm6xE0rGevSNmknqCG2W6EjYrTZ5YofgLXW6_s

loading...
loading...