Acasă STIRI SPORTIVE Leo Grozavu a început să țipe în direct: „Mă puneți să comentez...

Leo Grozavu a început să țipe în direct: „Mă puneți să comentez ce a zis Chirica?! Dacă nu-s compatibil, plec eu”

207
0

Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Poli Iași, scor 4-1, în runda cu numărul 5 a Superligii. Leo Grozavu, antrenorul ieșenilor, a fost extrem de nervos în timpul interviului de după meci, dar nu pe arbitraj. Leo Grozavu a dat vina pe fotbaliștii lui, nu pe arbitrajul lui Istvan Kovacs, așa cum făcuse primarul Mihai Chirica.

RECLAMĂ

Leo Grozavu, după Poli Iași – Universitatea Craiova

„Destul de greu de comentat meciul, a avut două părți distincte. Până în minutul 60 am stat la luptă, am făcut multe lucruri bune. Din acel moment nu am mai existat pe teren, foarte multe naivități. Fotbalul e pentru oameni maturi, nu pentru copii. Ce s-a întâmplat de acolo mă depășește.

Nu cred că mai aducem pe nimeni, am adus destui jucători. Trebuie să îi antrenăm, să strângem rândurile. Cei care nu se ridică la nivelul nostru ne vor părăsi. Cam asta e de spus. Noi am demonstrat că putem juca de la egal la egal, dar asta este. 

Vedem cine e compatibil și cine nu. Dacă eu nu sunt, voi pleca!”, a spus Leo Grozavu la Orange Sport. 

Leo Grozavu, enervat de întrebarea despre Mihai Chirica

„Mă puneți să comentez ce zice Mihai Chirica? Mă întrebați de joc? Hai să vorbim de fotbal dacă vreți să facem fotbal! Întrebați-l pe dumnealui! Ce să zic eu? Arbitrajul nu e de comentat. 

Eu am fost departe, n-am văzut. Nici nu știu dacă a fost al doilea galben sau roșu. Roman nu a vrut sigur să lovească, dar dacă greșești atunci plătești. Eu am încredere în Istvan Kovacs, a avut și VAR la dispoziție. Sunt sigur că a luat decizia bună, nu e nimic de comentat. 

Acel moment cu eliminarea ne-a destabilizat, dar nu avem voie să ne comportăm așa. Nu ai voie să iei 4 goluri! Poți să joci și în 9 oameni. Noi la 3-1 voiam să egalăm… prea multe greșeli, se repetă. Facem analiză, lucrăm, dar le repetăm”, a comentat Leo Grozavu. 

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/leo-grozavu-iures-fara-precedent-in-direct-iasi-craiova-707718.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAndrei Ivan și Alex Mitriță îi aduc victoria Universității Craiova pe terenul lui Poli Iași
Articolul următorVali Moraru l-a “curentat” pe Mihai Chirica, după ce primarul Iașiului a făcut scandal: “Rușine, hoție!” vs “Atitudine NESIMȚITĂ! Băi, oameni buni, voi vă dați seama pe cine votați?”