Acasă STIRI SPORTIVE Vali Moraru l-a “curentat” pe Mihai Chirica, după ce primarul Iașiului a...

Vali Moraru l-a “curentat” pe Mihai Chirica, după ce primarul Iașiului a făcut scandal: “Rușine, hoție!” vs “Atitudine NESIMȚITĂ! Băi, oameni buni, voi vă dați seama pe cine votați?”

317
0

Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Poli Iași, scor 4-1, în runda cu numărul 5 a Superligii. Mihai Chirica, primarul din Iași, a făcut scandal după meci.Mihai Chirica e de părere că Istvan Kovacs l-a eliminat nejustificat pe Alin Roman. Primarului municipiului Iași a trimis săgeți și în direcția Ligii Profesioniste de Fotbal.

RECLAMĂ

Mihai Chirica, scandal după Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4

„Chiar nu merită sa faci fotbal in Liga 1. Este o pierdere de timp și resurse. Rușine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1, aștept ziua in care hoția nesimțita va lăsa sportul din România sa performeze. Până atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii! Din nou, să va fie rușine celor care vă ocupați de Liga profesionistă din România!

Copii de 7 și 8 ani strigă Hoțule, hoțule! Bănui că veniseră să vadă o competiție sportivă, nu o jecmăneală de drumul mare! Îmi este rușine pentru trauma prin care trec acești copii. Dacă acesta este fotbalul de liga 1 in România, dacă asta organizează această ligă și dacă credeți ca eu mai stau cu voi la masă, vă înșelați! Sport pentru copii!

Se pare că Liga 1 promovează Gheboasă! Bănui ca acolo ne vreți copiii! Vom căuta alte sporturi!”, a scris Mihai Chirica într-o serie de posturi pe contul personal de facebook. 

Mihai Chirica, pus la punct de Vali Moraru

Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, a răbufnit în momentul în care a citit mesajele postate de Mihai Chirica. 

Să nu mai plângem atât, că dispare sportul fără primării și fără autorități! Nu! Autoritățile ar trebui doar să creeze cadrul legal pentru investițiile mediului privat. Poate află și primarul de la Iași că arbitrajul nu e la LPF. Aceeași atitudine nesimțită, că desființăm echipa dacă nu obținem ce vrem. Cui să îi fie rușine, domnule? Lui Istvan Kovacs că a dictat un cartonaș roșu meritat?

Domnule primar, nu vă obligă nimeni să stați la masa asta! Leo Grozavu a promovat echipa, ce să facem? Asta e, trebuie să jucați în Superligă că ați promovat, dar nu vă obligă nimeni să rămâneți. Incredibil! Băi, oameni buni, voi vă dați seama pe cine votați? Ce legătură are Gheboasă cu un cartonaș dictat corect? Nu vă pricepeți? Stați deoparte! Nu e obligatoriu să vă băgați!

– Vali Moraru

Alin Roman, eliminat în minutul 60 din Poli Iași – Universitatea Craiova

Alin Roman, marcatorul golului, a văzut cartonașul roșu în minutul 60, pentru un cot aplicat în figura lui Baiaram. Istvan Kovacs a avut câteva ezitări, cel mai probabil s-a consultat scurt și cu cei din camera VAR.

sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mihai-chirica-primarul-iasiului-a-facut-scandal-poli-iasi-csu-craiova-707714.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLeo Grozavu a început să țipe în direct: „Mă puneți să comentez ce a zis Chirica?! Dacă nu-s compatibil, plec eu”
Articolul următorFiica Andreei Esca l-a dat de gol pe Mario Fresh: „atunci când mai bea câte …