Acasă STIRI SPORTIVE Laurențiu Reghecampf, după umilința din Ghencea: „Asta mă deranjează cel mai tare”...

Laurențiu Reghecampf, după umilința din Ghencea: „Asta mă deranjează cel mai tare” + Amenință jucătorii: „Vor fi luate niște decizii”

1611
0

FCSB s-a impus în Ghencea în fața CS Universității Craiova, scor 3-0, în etapa cu numărul 8 din Superliga. Laurențiu Reghecampf (47 de ani), tehnicianul oltenilor, a analizat partida de la București. Tehnicianul grupării din Bănie s-a arătat dezamăgit de felul în care elevii lui s-au prezentat în partida cu FCSB. A spus că l-a dezamăgit atitudinea fotbaliștilor craioveni și a precizat că va lua anumite decizii în cadrul lotului.Laurențiu Reghecampf, după FCSB – CSU Craiova: „Am fost foarte slabi”

RECLAMĂ

„Am pierdut multe mingi. Am primit multe goluri din posesia noastră. Am fost foarte slabi. Am foarte multe lucruri care îmi vin în cap și trebuie să le ordonez, să le analizez, dar sunt foarte multe momente în care arătăm ca o echipă normală, nu ca una care vrea să câștige campionatul. Trebuie să avem o altă reacție indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. 

Poate nu am ales cei mai buni jucători pentru primul «11», poate trebuie ca anumiți jucători să gândească și să pună mai mult suflet în ceea ce fac. Nu dau vina pe nimeni. Am pierdut ca o echipă. Trebuie să ne revenim la fel, împreună.

Pe hârtie, atacul arată foarte bine. Dar Koljic nu și-a revenit încă, nu e 100%, Ivan joacă o poziție care nu prea îi convine. Am încercat să improvizăm anume chestii, să-i dăm lui Baiaram posibilitatea să vină din stânga, dar nu am reușit acest lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Orange Sport. 

Laurențiu Reghecampf: „Cel mai tare mă deranjează atitudinea”

Laurențiu Reghecampf a continuat. 

„Cel mai tare mă deranjează atitudinea, faptul că am primit goluri foarte ușor, că nu intrăm în contacte cu adversarii. Lucrul ăsta mă deranjează cel mai tare. Le-am spus multe lucruri la pauză, și după meci. E un moment în care trebuie luate niște decizii și vor fi luate niște decizii. 

Vor fi decizii privind randamentul jucătorilor în antrenamente, la meciuri. Nu avem cum să dăm jucători afară, Au contracte, sunt profesioniști. Dacă vom reuși să mai aducem 2-3 jucători, să putem să întărim anumite poziții, o vom face”, a mai precizat acesta. 

Laurențiu Reghecampf: „Markovic și Cîmpanu nu mi-au lipsit”

Întrebat despre lipsa lui Jovan Markovic și George Cîmpanu din lotul deplasat la București, tehnicianul a replicat. 

„Markovic și Cîmpanu nu mi-au lipsit. Nu au făcut parte din lot. După evoluțiile pe care le-au avut la meciul cu Farul și după prestațiile de la antrenamente am decis să-i lăsăm acasă. 

Fiecare jucător are în fiecare zi ocazia să-mi demonstreze că merită să joace”. 

Nu m-am gândit că nu vom avea mai mulți jucători la echipa națională. Am avut alte lucruri de rezolvat, dar din păcate nu am reușit. 

-Laurențiu Reghecampf, antrenor CS Universitatea Craiova

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/laurentiu-reghecampf-fcsb-csu-craiova-superliga-709973.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVedetă de 56 de ani, apariție de INFARCT. Sutienul abia i-a acoperit SÂNII …
Articolul următorUn şofer de 19 ani drogat la volan şi-a ucis mama într-un accident cumplit