Acasă Life Style La asta chiar nu se aştepta nimeni! Cu cine şi-a petrecut seara...

La asta chiar nu se aştepta nimeni! Cu cine şi-a petrecut seara trecută CRISTINA SPĂTAR? Indiciu: E celebru şi a participat la „Ferma Vedetelor”

737
0

Cristina Spătar şi soţul ei au decis să divorţeze, considerând că nu mai există cale de împăcare între ei. Chiar dacă zâmbeşte în toate pozele şi pare a fi împăcată cu gândul, artista se comportă exact ca o femeie rănită în dragoste.

RECLAMĂ

Mai concret, Cristina participă în continuare la evenimente mondene şi este înconjurată mai tot timpul de prieteni apropiaţi. Artista a publicat marţi, în miez de noapte, imagine în care apare alături mai multe vedete printre care merită menţionaţi Marcel Toader şi Maria Constantin.

Cristina Spătar a luat masa cu mai mulţi prieteni într-un local bucureştean
Cristina Spătar a luat masa cu mai mulţi prieteni într-un local bucureştean

 

Soţul Cristinei Spătar a anunţat tot pe pagina sa de socializare faptul că va divorţa de soţia sa. Decizia ar fi fost luată de mai mult timp, doar că acum s-a hotărât să meargă până la capăt.

Cristina Spătar s-a născut pe 17 iunie 1972, în Oneşti, judeţul Bacău, România. A absolvit liceul „Nadia Comăneci”, profilul filologie; şi Scoala populară de Arta, secţia canto. Cu susţinerea mamei sale Cristina a urmat cursuri de canto, de pian şi de chitară, chiar dacă era nevoită să facă zilnic naveta Oneşti-Bucureşti. Şi-a început cariera muzicală pe scena folk, alături de sora sa. Debutul său oficial a avut loc în cadrul festivalului de la Mamaia din 1991, unde s-a numărat printre cei 8 câştigători aleşi dintre 400 de tineri aspiranţi. sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDelia, fotografie senzaţională de la plajă! Arată bestial
Articolul următorFratele miresei a oprit nunta și a ieșit. Invitații, șocați. Când s-a întors, toți erau în lacrimi