Acasă Monden Katie Holmes, apariție îngrijorătoare în public. Cum a ajuns să arate acum...

Katie Holmes, apariție îngrijorătoare în public. Cum a ajuns să arate acum celebra actriță

152
0
04/20/2023 EXCLUSIVE: Katie Holmes and Suri Cruise are spotted out in New York City. Katie wore a baseball cap, gold cardigan sweater, dark trousers, and heels. Suri, who just turned 17, was seen carrying a painting of a cat.,Image: 770822889, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact The Image Direct at sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Pictured: Katie Holmes, Suri Cruise

La 44 de ani, Katie Holmes arată, de obicei, ca o puștoaică. Actrița pare aproape neschimbată de pe vremea în care ne fermeca cu rolul ei din Dawson’s Creek. După o serie de apariții impecabile, paparazzii au prins-o într-o zi mai puțin bună, cu un look obosit și îmbătrânit.Nu-i ușor să crești singură o fată adolescentă și să ai și o cariera de succes la Hollywood. Însă Katie Holmes pare că se descurcă excelent. Însă, ca toată lumea, are și ea zile mai grele, în care renunță la look-ul de divă de Hollywood. În unul dintre aceste momente au surprins-o paparazzii zilele trecute, pe străzile din New York.

RECLAMĂ

Katie Holmes, apariție îngrijorătoare în public

Îmbrăcată modest, cu o șapcă pe cap, necoafată și nemachiată, Katie Holmes pare de nerecunoscut. Abătută, îngândurată, Katie pare îmbătrânită și tristă. Această apariție vine după o serie de ieșiri impecabile în public. Actrița a impresionat cu ultimele sale look-uri – are outfituri din ce în ce mai cool, apreciate de criticii de modă.

Paparazzii nu au fost numai pe urmele ei, ci și pe ale fiicei ale, Suri. În vârstă de 17 ani, adolescenta se pregătește de o nouă etapă în viața ei – în curând va merge la facultate. Deja a depus cereri la cele mai prestigioase universități din Statele Unite.

Cine este Katie Holmes

Kate Noelle Holmes, fiica cuplului format din Martin Joseph Holmes, jurist/avocat specializat în divorțuri și Kathleen (Kathy) A. Stothers, casnică dar preocupată de activități social/filantropice, părinții a încă trei fete Tamera, Holly Ann și Nancy Kay și a unui băiat Martin Joseph, Jr. Actrița s-a născut prematur la numai 7 luni în 1978 în Toledo/Ohio.

De mică urmează cursurile unei școli de modele, învață la Notre Dame Academy și școala de fete „Roman Catholic” din Toledo, Ohio. La 16 ani participa deja la un concurs de frumusețe în școală, îndemnată de profesorul ei. Ea intră apoi în competiția The International Modeling and Talent Association unde cântă, dansează și recită un monolog din To Kill a Mockingbird. Este apreciată dar își dorește mai mult decât o carieră de model și participă la o audiție/ casting pentru film… în Los Angeles și obține primul rol în filmul regizat de Ang Lee, „The Ice Storm”. Începe astfel o carieră actoricească demnă de invidiat.

După câteva relații de dragoste cu parteneri de film, Joshua Jackson („Dawson’s Creek”/1998), Chris Klein, starul din American Pie, în 2006 ia hotărârea decisivă și se căsătorește cu celebrul actor Tom Cruise, aflat la a treia căsătorie. Devine mama lui Suri Cruise, născută în 18 aprilie 2006 și mama vitregă a celor doi copii adoptați de soțul ei cu cea de-a doua soție, Nicole Kidman.

sursa:https://www.bzi.ro/katie-holmes-aparitie-ingrijoratoare-in-public-cum-a-ajuns-sa-arate-acum-celebra-actrita-4699498?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3r3TL_RXTgEE47vILx8ruSxw1EhJBHsl3uwv8oV20RQJxX-6wYfGy6YzY_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

RECLAMĂ
Articolul precedentNunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează! Elena Merișoreanu spune adevărul
Articolul următorCarmen Tănase a vândut tot şi s-a mutat la ţară. Iată cum arăta casa actriţei: „Am vrut să scap de mizeria din București”