Acasă Life Style Julieta Vescan de la „Gospodar fără pereche”, transformată total. Cum arată acum

Julieta Vescan de la „Gospodar fără pereche”, transformată total. Cum arată acum

260
0

Simpatica Julieta Vescan, care a participat la „Gospodar fără pereche”, în urmă cu câțiva ani, este transformată total în prezent. La acea vreme ea pusese ochii pe ciobanul Marin Cazan, care însă a ales-o pe Marcela, luând-o de soție. Oricum, Julieta Vescan recunoaște că nu s-ar fi adaptat vieții grele de la țară.Emisiunea „Gospodar fără pereche”, prezentată de Anamaria Prodan, a avut, fără doar și poate, fanii ei, dat fiind că a adus împreună oameni din medii diferite. Simpatica Julieta Vescan, chiar dacă a avut ghinion în dragoste, a rămas în sufletele fanilor emisiunii datorită firii sale vesele și deschise. Iată cum arată acum fosta concurentă!

RECLAMĂ

Refuzată de ciobanul Marin Cazan

Pentru cei care nu-și mai amintesc, reality-show-ul Gospodar fără pereche prezenta parcursul unor fermieri singuri care îşi căutau perechea, dar şi avantajele traiului departe de oraş. Unor fermieri carismatici și muncitori, care nu ar ar fi renunţat pentru nimic în lume la natură, tradiţii, la creşterea animalelor sau agricultură, li s-a oferit ocazia să cunoască mai multe doamne și domnişoare, în speranţa că una dintre ele le va deveni mireasă.

Printre protagoniștii primului sezon s-au numărat Julieta Vescan și ciobanul Marin Cazan. Din păcate, simpatica Julieta a fost refuzată de Marin, care a ales-o pe Marcela. Mai mult, Julieta a participat, apoi, la nunta lui Marin cu Marcela, care, între timp, s-au și despărțit.

„A fost ca-n poveşti! M-am mai dus şi eu la nunţi, dar aveam aşa emoţii… cum nu am avut nici la nunta mea (…). Nu, nu mi-a fost, de ce să îmi fie ciudă?

Da, a observat şi el că se potriveşte mai bine cu Marcela. Ah, nu m-am suit pe el în fân, nu ne-am pupat. Au fost nişte momente extraordinare.

Dacă nu vorbim zilnic, vorbim o dată la două-trei zile. Dacă nu sun eu, sună ei. Eu am câştigat încă o soră şi un frate pe lângă ce am”, spunea Julieta Vescan în emisiunea lui Măruță.

Julieta Vescan de la „Gospodar fără pereche”, transformată total

Primul sezon al emisiunii prezentate de Anamaria Prodan a adus împreună oameni de vârste diferite și din medii diferite. Cu siguranță, fanii emisiunii și-l amintesc pe ciobanul Marin Cazan, dar și pe pretendenta lui, simpatica Julieta. Din păcate, nu ea a fost aleasa, dar nu a pus la inimă eșecul. Au trecut 7 ani de atunci, dar Julieta sau July, cum își spune în social media, e la fel de veselă și de elegantă.

Pentru Julieta a fost, cu siguranță, un noroc că nu a fost aleasă de Marin Cazan, pentru că, în mod sigur, nu ar fi putut trăi la țară. Iar cea mai bună dovadă e că nici relația dintre Marin și Marcela nu a rezistat. Elegantă, cochetă și mereu ca scoasă din cutie, Julieta, care locuiește în Târgu-Mureș, nu s-ar fi putut adapta la viața grea de la țară, unde munca în gospodărie e extrem de solicitantă.

La 7 ani de la participarea în emisiune, fosta concurentă a rămas la fel de energică și de aceea spune că i-ar fi greu să locuiască la țară și mai ales să renunțe la agitația urbană și, mai ales, la avantajele pe care ți le aduce viața la oraș.

„În vacanțe sau weekend-uri, clar da! Dar nu știu dacă-mi pot imagina cum ar fi să trăiesc permanent acolo, fără internet, semnal la telefon, fără agitația de zi cu zi, ar fi destul de greu să se adapteze oricine este obișnuit cu agitația din oraș”, a spus Julieta Vescan.

sursa: https://www.bzi.ro/julieta-vescan-de-la-gospodar-fara-pereche-transformata-total-cum-arata-acum-4986807?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Uwe8NSUWscaVgkUyfxwm4SM4TptCNmcDoq2U1Ph3RQxgWyK1a7tPQirg_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw#goog_rewarded

RECLAMĂ
Articolul precedentPe 16 Iunie Mihaela Sultan alaturi de Formatia Cristi Manolea vor concerta la Butoiesti
Articolul următorGabriela Cristea, despre motivul pentru care și-a renegat tatăl: „Este un capitol încheiat în viața mea”