Acasă Monden Jean de la Craiova ia 30.000 € ca să-i imite pe alţii

Jean de la Craiova ia 30.000 € ca să-i imite pe alţii

993
0

Surse din Antena 1 au dezvăluit pentru Click! care sunt noile vedete de la «Te cunosc de undeva?»

Cea de-a patra ediţie a show-ului „Te cunosc de undeva?” de la Antena 1 are mari surprize pentru toamna aceasta. Alături de vechii concurenţi, vor participa şi alţii noi, precum Matteo şi Dalma Kovacz. Cea mai importantă vedetă pare a fi, totuşi, Jean de la Craiova. Artistul e cel mai bine plătit dintre toţi. Ia 30.000 €.

RECLAMĂ

Au făcut show în ediţiile precedente şi producătorii emisiunii au decis să-i păstreze în continuare în emisiune. Astfel că şi în cel de-al patrulea sezonul îi puteţi revedea pe Pepe, Anda Adam şi Maria Buză care vor face parte din grupul de vedete ce se vor deghiza şi vor imita celebrităţi. Iar aceştia nu sunt singurii, pentru că cei de la Antena 1 vor miza şi pe alte nume cunoscute, precum Jean de la Craiova, care a mai colaborat cu acelaşi post tv pentru emisiunea „Demascarea”, unde a făcut furori.

Se aude ca Jean a negociat la sânge cu producătorii şi a primit pentru show cu 5.000 de euro mai mult decât alţii. Dacă alţi invitaţi iau între 300 şi 1.500 de euro pe ediţie, în funcţie de notorietatea vedetei, el a reuşit să primească mult mai mult. Astfel, pentru cele 13 ediţii va încasa în total 30.000 de euro.

Potrivit unor surse din Antena 1, tot în acest sezon, alături de Jean, vor mai concura şi Ellie White, Mike Diamonz, Matteo şi Dalma Kovacz. Filmările au început deja, dar au şi fost întrerupte. Se zvoneşte că la un moment dat echipa emisunii s-a văzut nevoită să oprească filmările, din cauza căldurii foarte mari din platouri, după ce câţiva dintre membrii echipei au leşinat. Spre deosebire de sezonul trecut, de dată această filmările nu s-au mai făcut la foc automat în doar câteva săptămâni, ci pe parcusul mai multor luni. Până în luna august se preconizează că se vor termina.

DJ Wanda, asul din mânecă


Se zvoneşte că simpatica vedetă ar fi intrat în atenţia producătorilor emisiunii şi că ar face parte şi ea din show-ul Antenei 1. DJ Wanda ar fi declarat că i-ar plăcea să participe la emisiune şi chiar a însoţit echipa de filmare la un team-building care s-a desfăşurat în Deltă, unde a avut timp să interacţioneze cu cei care se ocupă de show. Încă nu se ştie dacă Wanda a semnat pentru ediţia cu numărul patru sau cea cu numărul cinci, ale căror filmări vor începe în noiembrie.

CRBL, Jorge şi Pepe, primii câştigători


La „Te cunosc de undeva”, vedetele participante sunt antrenate câteva zile la rând, pentru a putea interpreta cât mai bine starurile pe care trebuie să le imite. Show-ul e prezentat de Cosmin Seleşi şi de Alina Puşcaş, iar din juriu fac parte Aurelian Temişan, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits şi, în fiecare ediţie, un membru-surpriză. Emisiunea a debutat în România la 17 martie 2012, iar primul sezon a fost câştigat de CRBL.

Următoarele două sezoane au fost câştigate de Jorge, respectiv de Pepe. „Te cunosc de undeva” le-a purtat noroc participanţilor. Toţi câştigătorii au primit şi alte oferte generoase: CRBL şi Jorge au făcut parte din show-ul „România dansează”, iar Pepe prezintă acum „Splash: Vedete la apă”. sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMircea Badea, Gâdea şi Ursu au plecat din ţară: «Am profitat de neatenția autorităţilor»
Articolul următorCONFORM ANALIZEI FRF, ECHIPA LUI MITITELU NU AR DEŢINE SURSE DE FINANŢARE PENTRU A PARTICIPA ÎN LIGA A II-A „Mititelu nu poate folosi denumirea FC Universitatea Craiova”