Acasă STIRI SPORTIVE Ionuț Radu și-a decis viitorul! La ce echipă vrea să joace în...

Ionuț Radu și-a decis viitorul! La ce echipă vrea să joace în următorul sezon!

808
0

Ionuț Radu a dezvăluit echipa la care vrea să joace în sezonul viitor! ”A fost un an excepțional pentru mine!”

RECLAMĂ

Ionuț Radu (care ieri, marți, 28 mai 2019, a împlinit 22 de ani) a petrecut moderat o seară alături de familie și de prieteni, dar gândul său se îndreaptă deja spre Euro 2019 U21. ”Suntem pregătiți cu mentalitatea bună și vrem să facem surpriza la Euro”, a spus Ionuț Radu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Goalkeeper-ul naționalei de tineret a decis și echipa la care vrea să joace din sezonul viitor iar aceasta este tot Genoa. Radu a explicat și de ce a luat o astfel de decizie și care este omul care l-a ajutat foarte mult să progreseze în carieră în ultimul an.

”O retrogradare ne-ar fi afectat serios moralul, dar mă bucur că ne-am salvat pentru că acesta a fost obiectivul nostru. Nu m-am bucurat în schimb pentru că ne-am salvat în ultima etapă. A fost o tensiune enormă”, a spus Radu.

Acum, detașat și relaxat, se poate gândi la viitor, unul pe care vrea să și-l asocieze, cum spuneam, tot cu Genoa, mai ales datorită antrenorului cu portarii. ”Am văzut și eu că sunt echipe care se interesează de mine, mi-a spus și impresarul, dar eu mă gândesc doar că vreau să joc. Mi-ar plăcea să mai stau un an la Genoa, pentru că îmi place foarte mult antrenorul cu portarii de acolo.

Pentru mine, a fost un an excepțional din punct de vedere al pregătirii. Am crescut enorm și asta datorită antrenorului de portari, care a folosit niște tehnici pe care eu nu le știam și care m-au ajutat foarte mult. În plus, a contat și faptul că deși echipa a schimbat trei antrenori principali în acest sezon, toți mi-au dat încredere și, din acest punct de vedere, a fost superbine pentru mine”, a mai spus Radu, la Digi Sport.

Sursa: Digi Sport

RECLAMĂ
Articolul precedentSpaniolii au făcut anunțul prezentării OFICIALE a lui Hazard
Articolul următorCeva ce nu știai despre ospătari! Click aici!