Acasă Monden Ionuț Dolănescu, vești de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Îi urăm multă...

Ionuț Dolănescu, vești de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Îi urăm multă sănătate…”

410
0

Îndrăgita artistă Maria Ciobanu are motiv de sărbătoare astăzi. Vedeta împlinește 82 de ani și îi are alături pe cei dragi săi.

RECLAMĂ

Interpreta se află de câteva zile în România și se bucură din plin de locurile natale, după ce în ultimii ani a stat mai mult în Statele Unite ale Americii.

Ionuț Dolănescu a ținut să îi facă o dedicație specială mamei sale:

Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris Ionuț Dolănescu pe rețelele de socializare.

Ionuț Dolănescu, reacție dură după ce s-a spus că Maria Ciobanu e grav bolnavă

Ionuț Dolănescu a negat informațiile apărute săptămâna trecută care anunțau că Maria Ciobanu este grav Bolnavă. Cântărețul a subliniat că problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui sunt strict legate de cele specifice vârstei.

„Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r.: 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că a murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu

RECLAMĂ
Articolul precedentREȚELELE DE TRAFIC DE MINORE DIN CARACAL. Ce face uneori diferența între victimele exploatate luni întregi și fetele netraficate: sprijinul oferit de părinți! „Mi s-au înmuiat picioarele când am aflat că a fost violată” Citeşte întreaga ştire: REȚELELE DE TRAFIC DE MINORE DIN CARACAL. Ce face uneori diferența între victimele exploatate luni întregi și fetele netraficate: sprijinul oferit de părinți! „Mi s-au înmuiat picioarele când am aflat că a fost violată”
Articolul următorSe schimbă VREMEA. Alertă meteo