Acasă STIRI SPORTIVE Ioniță a fost prezentat oficial! Ce număr va purta jucătorul

Ioniță a fost prezentat oficial! Ce număr va purta jucătorul

803
0

Alexandru Ioniță a fost prezentat oficial de către clubul Universitatea Craiova. Acesta va evolua sub formă de împrumut, iar oltenii vor avea opțiunea de transfer definitiv

RECLAMĂ

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe Alex Ioniță, triplu campion al României, sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de transfer definitiv. Bun venit în familia Științei, Alex și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru.”, stă scris pe pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie.

Jucătorul va evolua cu numărul 31 la Știința.

Jucătorul a ajuns ieri după amiază la Craiova și a oferit primele declarații: „Ar fi un vis care ar putea deveni realitate să iau titlu cu Universitatea, știu că din 1991 n-au mai luat titlu, e devreme, vom vedea care sunt obiectivele.” Ioniță spune că a rămas impresionat de fanii Științei „Sincer, mi-am dorit să vin la Craiova de acum doi ani, datorită fanilor, datorită a tot ce înseamnă Universitatea. Nu vreau să vorbesc de CFR, vreau să profit de acest moment. Îmi plac suporterii, îmi doresc să fac parte din această echipă. Rapid e echipa mea de suflet, dar sper ca și Craiova să fie la fel. Dacă voi reuși să fac o treabă bună și să fiu apreciat, îmi voi face un tatuaj cu un leu.”
Acesta poate debuta chiar în deplasarea din Europa League: „Îmi doresc să marchez, însă cel mai important ar fi să ajut echipa. Dacă mă încradez în strategia domnului Papură, da, sper să prind echipa în primul meci din Europa League”.

Sursa: Lupa

RECLAMĂ
Articolul precedentCinci romani mor zilnic pe străzile din Romania!
Articolul următorUn tânăr din Arad și-a înjunghiat fosta iubită, live, pe Facebook. Fiica femeii: „Nu muri, mami meu!”