Acasă STIRI SPORTIVE Investitor-surpriză la CS Universi­tatea Craiova. Cine este viitorul patron al echipei

Investitor-surpriză la CS Universi­tatea Craiova. Cine este viitorul patron al echipei

1405
0

După ce au fost lipsiţi doi ani de fotbal, fanii din Craiova vor avea din nou o echipă de fotbal! Nu este vorba de echipa lui Adrian Mititelu, ci de o echipă susţinută de Primărie, care s-a asociat cu un investitor-surpriză. Identitatea acestuia a fost dezvăluită de Rodion Cămătaru.

RECLAMĂ

„Este un proiect foarte bun care va avea toată susţinerea mea. Însă numai morală, pentru că financiar nu vreau să mă implic, pentru că ştiu ce înseamnă să ţii o echipă de fotbal. Viitorul patron al echipei nu este foarte cunoscut, însă ne dă încredere, are afaceri atât în agricultură, cât şi cu energie alternativă – panouri fotovoltaice. Numele lui nu spune nimic: Rotaru din Drăgăşani. Este un iubitor al Craiovei, ăsta-i cel mai important lucru”, a declarat, pentru Ziarul Ring Rodion Cămătaru.

Noul investitor are deja 22 de jucători şi un antrenor, echipa urmând să ocupe locul în Liga a II-a pus la dispoziţie de FRF. Bugetul pentru primul an va fi de 1,5 milioane de euro, obiectivul fiind promovarea în Liga I.

Preşedintele noului club va fi Pavel Badea, va fi susţinut de foste glorii ale Craiovei: Cămătaru, Beldeanu, Negrilă, Ungureanu, Donose sau Irimescu.

„Echipa se va numi CS Universi­tatea Craiova. Va avea culorile alb şi albastru şi va folosi stema veche, cea cu dungi verticale, aflată în proprie­tatea CS Universi­tatea”, a spus Olguţa Vasilescu, primar Craiova sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGORJ: ANA-DARIA IONESCU HAIDĂU EXPUNE SUB “STÂLPII CERULUI”, LA ORŞOVA
Articolul următorDOLJ: ACCIDENT GRAV LA SIMNIC. Un tânăr a murit, iar alţi trei sunt grav raniti.