Acasă Life Style Într-o zi, am citit niște mesaje ciudate din telefonul soției mele, cu...

Într-o zi, am citit niște mesaje ciudate din telefonul soției mele, cu care sunt împreună de aproape 20 de ani. Am simțit cum mi se înmoaie genunchii”

446
0

Cum este să afli după o viață alături de partenerul tău că ai fost trădat și nu oricum. Un bărbat a aflat un secret cumplit despre partenera sa și acum nu știe ce să facă.

RECLAMĂ

Am descoperit că soția mea i-a făcut sex oral unui tip pe care abia l-a cunoscut în timp ce pleca de la muncă. Am descoperit după ce i-am citit niște mesaje pe care i le-a trimis. 

Mă lupt să trec peste asta. Suntem împreună de aproape 20 de ani, dar mă întreb dacă ar trebui să plec. Am 42 de ani, iar ea 40. Când am vorbit cu ea, mi-a spus că e vina mea pentru că nu i-am organizat o petrecere pentru aniversarea de 40.

Mi-a spus că a fost doar un flirt, dar nu s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut un efort pentru ea. Nu știu ce să fac”, a scris bărbatul specialistului de la The Sun.

Sursa: antena3

RECLAMĂ
Articolul precedentBăiatul care şi-a înjunghiat colegul cu un cuţit, într-o şcoală din Constanţa, era sub tratament psihiatric
Articolul următorPoliţistul reţinut de colegi, după ce a circulat haotic cu maşina, avea o alcoolemie de 2,14