Home Interviuri Interviu de suflet cu Valentin Andrei

Interviu de suflet cu Valentin Andrei

442
0
loading...

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am Valentin! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitat astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentatul  solist de muzică populară  Valentin Andrei?

loading...
loading...

Valentin Andrei: Sunt doar OM!Toata viața mea, am încercat să-i fac fericiți pe cei din jurul meu! Daca am reusit sau nu, Dumnezeu știe! Numai cine nu muncește, nu greșește!   

TVF Oltenia: Stăpânești cântecul și chiar sunt foarte curios să aflu despre debutul tău în muzică. Ce ne poți povesti despre acest talent al tău?

Valentin Andrei: Debutul meu a inceput din primii ani de gradinita,faceam serbari cu clasele 1-4 si eu desi eram la gradinita,participam la serbare cu un cantec. Cat priveste siguranta interpretarii experienta isi spune cuvantu.

TVF Oltenia: Am observat pe  YouTube că ai mai multe piese lansate! Unde vrei să ajungi cu muzica, care este țelul tău și cum pui în practică să ajungi acolo?

Valentin Andrei:  YouTube este o rampa de mediatizare si cel mai accesibil mod la ora actuala de a promova muzica.Unde vreau sa ajung?  Cat mai aproape de sufletul oamenilor si in totdeauna in muzica aspir spre mai bine.

TVF Oltenia: După ce am ascultat și analizat de câteva ori piesa „Am muncit multi ani la rand! ”, mi-am dat seama că a fost un proiect complex. Sunt curios unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat.

Valentin Andrei: textele si melodiile imi apartin iar orchestratia la aceasta melodie lui lui Nicusor Troncea,si videoclipul realizat de Marius Barcon si Cosmin Preoteasa.Ma inspir din trairile mele si a celor din jur.

TVF Oltenia: De unde te-ai inspirat pentru aceste versuri și cui este dedicată piesa?

Valentin Andrei: Vad cu cata truda isi face omul o casa si asa a am facut si eu. Asa am facut aceasta piesa

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Valentin Andrei: Mă aprind ca focul de paie, dar tot asa ma sting! Nu dușmanesc și nu-mi urăsc aproapele! Iubesc tot ce mă înconjoară, mai ales omul, și asta mă tine aproape de Dumnezeu!

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Valentin Andrei: Sunt doar OM!Toata viața mea, am încercat să-i fac fericiți pe cei din jurul meu! Daca am reusit sau nu, Dumnezeu știe! Numai cine nu muncește, nu greșește!  

TVF Oltenia: Un mesaj pentru cei care te apreciază, urmăresc și au citit acest articol.

Valentin Andrei: Aveți încredere în Dumnezeu și în oameni! Încercarile vieții vin, dar trec! Iertați greșelile celorlalți, sa puteți fi și voi iertati la rîndul vostru! Daruiți iubire și o primiți înmiit! Mulțumesc din inimă că mă iubiți, va doresc sănătate multă!

loading...
loading...