Acasă Interviuri Exclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară MIRELA ZISU.

Exclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară MIRELA ZISU.

4699
0

Reporter: De cîti ani “slujiti” cîntecul popular?
Mirela ZISU: De aproximativ 15 ani.

RECLAMĂ

Rep: Cate albume ati reusit sa imprimati pâna acum si care sunt acestea?
Mirela ZISU: Pana in prezent am realizat 4 albume: „Mai neicuta craiovene”(2003), „Vine dorul puiului”(2005), „Neica mandrele se-ntreaba” (2009), ,,Sufletul bun pierde multe”(2012)

Rep.: Care este cîntecul care v-a consacrat?
Mirela ZISU: „Toate florile se-apleaca”

Rep.: Ati facut vreun compromis pentru a ajunge ceea ce sînteti acum?
Mirela ZISU: Nu am facut niciodata compromisuri, mi-a placut sa muncesc cinstit si am lasat talentul  sa fie cel care decide viitorul meu pe plan artistic

Rep.: Considerati ca o data cu perfectionarea, cu modelarea personalitatii si implicit depasirea conditiei isi face simtita prezenta si succesul?
Mirela ZISU: Toate cele enumerate, pe langa altele la fel de importante, asigura succesul, nu numai in muzica, ci in toate domeniile de activitate

Rep.: Se mai simt copiii atrasi de muzica populara? Mai sînt interesati tinerii sa se indrepte catre acest gen de muzica?
Mirela ZISU: In ultima vreme am observat interesul tot mai mare al tinerilor  pentru folclor. Fiind si profesoara de canto popular am tot mai multe cereri din partea copiilor si acest lucru ma bucura.

Rep.: Duce România lipsa de interpreti de muzica populara?
Mirela ZISU: Nu cred ca ducem lipsa de interpreti, ei pot fi remarcati cu usurinta in toata tara si la emisiunile de muzica populara

Rep.: Ce alte preocupari aveti, în afara muzicii?
Mirela ZISU: Muzica populara imi este cea mai apropiata de suflet, dar imi dedic timpul  si elevilor mei, cursurilor de la Facultatea de Drept si altor activitati foarte variate. Fiind extrem de energica imi place sa fiu mai tot timpul ocupata cu activitati, care ma motiveaza si ma binedispun.

Rep.: Ce proiecte aveti pentru noul an?
Mirela ZISU: Toate proiectele din anul 2013 vor fi legate de promovarea  recentului  meu album ,,Sufletul bun pierde multe ”

Rep.: Doriti sa transmiteti un mesaj pentru publicul oltean iubitor de muzica populara?
Mirela ZISU: Va multumim ca ne sunteti alaturi cu sufletul, ca ne iubiti cantecele si ne motivati sa fim mai buni! Sarbatori fericite!

RECLAMĂ
Articolul precedentOlguţa a inaugurat primul loc de joacă pe stil nou din Craiova
Articolul următorExclusiv: Interviu cu interpreta de muzică populară CORNELIA TICĂ.