Acasă Interviuri INTERVIU CLAUDIA GHITULESCU!

INTERVIU CLAUDIA GHITULESCU!

5204
0

Am stat de vorba zilele trecute intr-un interviu exclusiv pentru TVF OLTENIA cu Claudia Ghitulescu, o indragita artista de muzica Etno.

RECLAMĂ

Rep: Cărui loc îi spune Claudia Ghitulescu, “acasă”?

Claudia Ghitulescu: Locuiesc in Bucuresti ma simt acasa aici,dar sunt foarte legata de locul unde m-am nascut ,la Craiova.

Rep: Locul nașterii cu siguranță își lasă o amprentă asupra  fiecăruia. Cât de mult a contat mediul, oamenii, societatea în care te-ai născut și ai crescut, asupra viitorului carierei artistice?

Claudia Ghitulescu: Am crescut cu muzica populara in familie si am fost inconjurata mereu de persoane care iubesc muzica fapt pentru care am fost mereu incurajata

Rep: Muzica se naște o dată cu omul, că primești harul cântecului la naștere. In cazul Claudia Ghitulescu cum stau lucrurile?

Claudia Ghitulescu: Parintii mei sunt mari iubitori de muzica,am fredonat impreuna de mica cantece,am iubit muzica de mica…deci pentru mine muzica este esentiala.

Rep: De când poate spune  Claudia Ghitulescu că a devenit interpret?

Claudia Ghitulescu: Mi- a placut sa cant demult dar pot spune ca am devenit interpreta de cand am realizat primele inregistrari.

Rep: De regulă se lipește câte o piesă de artist, ca timbrul de scrisoare. Care este acea piesă după care toată lumea o recunoaște pe Claudia Ghitulescu?

Claudia Ghitulescu: Momentan cant muzica etno,consider ca ma reprezinta in momentul asta,cochetez si cu muzica populara…dar cantecul drag mie se numeste „Pentru dragoste omul ar face orice’

Rep: Dați-mi  câteva exemple de interpreți de muzică populară care va vin în minte.

Claudia Ghitulescu: Mariana Ionescu Capitanescu care m -a indrumat si a crezut in mine,Irina Loghin de la care am invatat foarte multe ,Rozica Petra care m – a ajutat la texte…si lista ar putea continua

Rep: Ce nu ați face niciodată în muzica?

Claudia Ghitulescu: Nu ma vad cantand muzica rock

Rep: Cum ați defini în manieră proprie folclorul?

Claudia Ghitulescu: Folclorul este pastrator al traditiei si valorilor culturale ale poporului nostru.

Rep: Ce planuri de viitor are Claudia Ghitulescu?

Claudia Ghitulescu: Sa fac cat mai multe inregistrari,sa ma prezint in fata publicului cu melodii cat mai frumoase si sa mi gasesc echilibrul inrtre viata profesionala si personala.

Rep: Adresaţi un gând cititorilor noştri.

Claudia Ghitulescu: Pentru oltenii mei, le doresc sa zambeasca mereu si sa treaca cu bine peste obstacole sau peste incercarile vietii

RECLAMĂ
Articolul precedentRaed Arafat, numit ministru al Sănătăţii. Băsescu a semnat decretul
Articolul următorInterviu cu interpreta de muzică populară Rozica Petra.