Acasă Monden Împăcare istorică! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului! Declarații...

Împăcare istorică! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului! Declarații exclusive de la impresară

165
0

Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate despre împăcarea dintre ea și Laurențiu Reghecampf, împăcare care a avut loc de curând. Impresara spune că nu își mai dorește ca acest scandal să continue, așa că amândoi au luat în calcul varianta de a divorța la notar.Anamaria Prodan spune că își dorește să facă pace cu încă soțul ei și potrivit spuselor ei, și Laurențiu Reghecampf vrea ca scandalul să ia sfârșit. Cei doi au vorbit pentru prima dată la telefon după o lungă perioadă și au stabilit că vor pune punct căsniciei la notar.

RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului

Anamaria Prodan a declarat în exclusivitate la Xtra Night Show că Laurențiu Reghecampf a sunat-o ieri și i-a cerut ca scandalul să ia sfârșit. Impresara spune că nici ea nu își mai dorește acest „război”, așa că, într-un final, vor face pace. De departe, cei mai încântați de acest lucru au fost copiii vedetei, care au tot așteptat ca impresara și antrenorul să îngroape securea războiului.„Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r. să vorbească în toată această perioadă). Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos (…) Nu am fost împinși (n.r. către o despărțire). Când se termină ceva, se termină și aia e”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

„Îmi doresc să încheiem nebunia asta”

Anamaria Prodan este convinsă că au existat persoane care l-au încurajat pe Laurențiu Reghecampf să meargă să depună plângere, spunând că nu știe ce s-a întâmplat cu barca și mașinile familiei. Acum, după ziua de ieri când s-a produs marea împăcare, impresara a declarat că, probabil, vor ajunge să divorțeze la notar, iar bunurile nu vor fi împărțite, căci le vor rămâne copiilor.

„Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, niciodată nu se ducea el la poliție să reclame furtul mașinilor când mașinile sunt în fața casei. Noi circulăm mereu cu el, barca este pe lac, o vede toată lumea, deci nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea (…) Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta (…) Nu mă interesează cu cine este Reghecampf, nu e treaba mea (…) La notar o să mergem pentru că nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața României. Eu mi-am dorit tare mult ”, a mai spus impresara.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/impacare-istorica-anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-au-ingropat-securea-razboiului-declaratii-exclusive-de-la-impresara-334928.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn polițist din Iași, lovit de o șoferiță! A ajuns la spital în stare critică
Articolul următorPe ce nu aruncă banii Xonia! Cântăreața vorbește despre obiceiurile pe care le are: „Sunt fată de casă”