Home Monden Imagini interzise minorilor! ”Devoratoarea” de fotbaliști a fost surprinsă goală ”pușcă” și...

Imagini interzise minorilor! ”Devoratoarea” de fotbaliști a fost surprinsă goală ”pușcă” și în poziții perverse pe balcon!

5199
0
loading...

Ioana Popescu, supranumită și ”devoratoarea de fotbaliști”, a fost surprinsă goală-pușcă într-un balcon, în cele mai indecente poziții!  CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini incendiare, interzise minorilor, cu una dintre cele mai controversate vedete din România.

loading...
loading...

Ioana Popescu, cunoscută în trecut ca “ziarista lui Mutu”, “devoratoarea de fotbaliști” sau “amanta lui Firicel”, a fost fotografiată în ipostaze fierbinți pe balconul locuinței din Berceni. Vecinii curioși nu au ratat șansa și au pozat-o, iar imaginile au ajuns la celebra adresă

Din cauza căldurii care mustește în București, probabil, Ioana Popescu a renunțat complet la haine și și-a oferit o ședință de bronzare, fără să-și imagineze că este studiată îndeaproape de privirile curioase ale vecinilor ei. Goală-pușcă, bruneta a îmbinat și utilul cu plăcutul, iar, după ce a studiat orizonturile, în cele mai indecente poziții, a început să citească un roman.

Ea și-a lăsat la vedere zonele intime și și-a făcut vecinii să transpire și mai mult decât era oricum cazul din cauza căldurii.

A devenit actriță

Altfel, potrivit informațiilor CANCAN.RO, Ioana Popescu a trecut la actorie profesionistă în ultimii ani și este una dintre actrițele din serialul “În căutarea adevărului”, difuzat de Kanal D. În plus, a jucat în mai multe filme și seriale precum “Iubire și secrete” (Național TV), dar și roluri secundare, precum în filmul lui Emanuel Pârvu – Mikado / Marocco, într-o peliculă despre Maria Tănase, în “Aventurile lui Moș Crăciun”, în care joacă și Maria Magdalena Chihaia, sau în cel mai noul film al lui Steven Seagal, care a fost filmat la Izvorani.

Ioana Popescu, “devoratoare” de fotbaliști

Ioana Popescu a devenit cunoscută după ce a povestit, cu lux de amănunte, despre relaţiile pe care le-ar fi avut cu mai mulţi fotbalişti. Adrian Mutu, Gabriel Torje, Răzvan Ochiroşii, Ionuţ Lutu, Răzvan Raţ sau Bogdan Mara sunt doar câţiva dintre jucătorii care ar fi trecut prin patul fostei ziariste.

sursa:https://www.cancan.ro/interzis-minorilor-devoratoarea-de-fotbalisti-goala-pusca-pe-balcon-20450844

loading...
loading...