Acasă Stiri Imagini de la tragedia de pe Transfăgărășan. 3 tineri s-au răsturnat cu...

Imagini de la tragedia de pe Transfăgărășan. 3 tineri s-au răsturnat cu mașina în prăpastie, 2 dintre ei, salvați de centură

578
0

Mașina făcută praf după ce a căzut 12 metri în gol, pe Transfăgărășan, s-a oprit în câteva stânci aflate la marginea drumului, altfel exista riscul să fi plonjat în râul Capra.

RECLAMĂ
  • Șoferul, în vârstă de 28 de ani, nu purta centură și a fost aruncat din mașină.
  • Ceilalți doi tineri, pasageri în mașină, aveau centurile puse și au supraviețuit.

Potrivit Salvamont Argeș, șoferul nu avea viteză însă nu se știe ce ar fi putut declanșa dezastrul.

Primele măsurători arată că tinerii au căzut 55 de metri cu mașina, ultimii 12 metri fiind în abrupt. Nici semne de frânare nu sunt, semn că autoturismul a alunecat direct la vale, până s-a oprit într-un bolovan de pe marginea drumului.

Șoferul, în vârstă de 28 de ani, nu purta centură și a fost aruncat din mașină. Ceilalți doi tineri, pasageri în mașină, aveau centurile puse și au supraviețuit.

Cei doi au fost transportați de urgență la spital.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare.

Sursa: observatornews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentTragedie pe Transfăgărășan, șofer mort după ce s-a înfipt cu mașina într-o stâncă
Articolul următorRomânia revine la restricții. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Totul depinde de evoluția cazurilor de COVID-19!”