Home STIRI SPORTIVE Ilie Balaci: “Cu bugetul actual nu ma voi putea descurca la Craiova!...

Ilie Balaci: “Cu bugetul actual nu ma voi putea descurca la Craiova! Nu sunt pesimist, dar sunt un pic neicrezator”

453
0
loading...

Fosta glorie a Craiovei Maxima, Ilie Balaci a declarat ca daca in urmatoarele trei saptamani nu va reusi sa gaseasca 23 de jucatori pe care sa-i convinga sa joace pentru Universitatea sa va retrage din proiectul revenirii Craiovei pe prima scena fotbalistica.

loading...
loading...

In aceste momente, bugetul echipei este de 1 milion de euro din care se vor scadea taxele catre stat, insa Ilie Balaci spune ca este o suma prea mica pentru ceea ce are de gand sa faca in Banie!

Daca vreau pe x sau pe y ii aduc si gata, dar daca lucrurile nu vor sta asa atunci ma retrag. Numele jucatorilor de care ati auzit in ultima perioada, nu le-am pronuntat eu! Mi-am fixat ca in urmatoarele trei saptamani sa rezolv anumite lucruri. Daca nu pot sa le rezolv ma voi duce la Mititelu si ii voi spune ca nu voi merge mai departe!

La ora actuala, cu 1 mil de euro nu ma pot descurca! Nu va dati seama ce cheltuieli vor exista, iar din banii astia trebuie sa dam si acele taxe pentru stat.

Nu sunt pesimist, dar sunt un pic neincrezator! Sa zicem un pic mai realist”, a declarat Ilie Balaci, in emisiunea “Fluier final”.sursa: http://sptfm.ro

loading...
loading...