Acasă HOROSCOP Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii preferă să stea deoparte,...

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii preferă să stea deoparte, iar Leii se impun prin atitudine

379
0

Înţelepciune şi în vorbe, şi în relaţii, aşa încât ne putem înţelege cu toată lumea. Să ne bucurăm de energia acestei zile, care ne face isteţi şi practici.

RECLAMĂ

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Au o zi foarte bună în plan social. Chiar şi cu persoane cu care au relaţii dificile se pot înţelege astăzi mai bine. 

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Bani. Şi bani de sus, de la şefi, adică pe cale oficială. Pot lua nişte decizii sau spun un punct de vedere care contribuie la o decizie pe care o iau şefii şi este foarte apreciată remarca lor.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Ziua aduce autoritate şi sobrietate, mai ales în întâlnirile oficiale trebuie să cunoască foarte bine eticheta, să nu facă greşeli şi sunt remarcaţi.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Răbdare, şi poate chiar şi circumspecţie. Preferă să stea deoparte, să cântărească, să nu se implice. Şi e foarte bine aşa. 

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Se impun cu mare uşurinţă prin atitudine mai mult şi nu atât prin vorbe. Deci, cumva transmit prin gesturi şi comportament, exact ce gândesc despre o altă persoană.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

O zi minunată la locul de muncă, sunt foarte bine remarcaţi, mai ales pentru faptul că prin ceea ce spun, prin ideile pe care le au şi soluţiile pe care le aduc, se evită o greşeală, o pagubă.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Au o zi de înţelepciune, cântăresc mai ales raporturile cu alţii sau nişte aspecte sentimentale, poate chiar cu copiii şi se opresc la timp să facă greşeli.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Înţelepciunea este mai ales legată de casă şi de bani. de investiţii şi felul în care pun problema limpezeşte o situaţie mai complexă, în care poate mai mulţi sunt vizaţi şi lucrurile o iau pe o cale corectă. 

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Înţelepciunea acestei zile este dată de cumpătare în gesturi, chiar dacă au implusuri şi imbolduri de a face un anumit gest, de a pleca, de a trânti, de a spune ceva. Se opresc la timp şi cântăresc mai bine şi e foarte bine aşa.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Banii sunt vizaţi astăzi. Drepturile lor financiare dintr-o muncă pe care au depus-o şi ştiu să îşi ceară aceste drepturi.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Înţelepciunea este dată mai ales de felul în care cântăresc sau echilibrează entuziasmul, elanul, cu timpul, cu resursele şi cu banii şi abordează lucrurile ritmat.

Horoscop 7 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Ziua este aducătoare de calm, linişte şi pace, mai ales în corp. Este o zi foarte bună pentru sănătate sau pentru rezolvări gospodăreşti. 

sursa:https://www.antena3.ro/horoscop/horoscop-7-aprilie-2022-cu-camelia-patrascanu-635191.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Dacă domnul Ciucă va deveni preşedintele PNL, postul de prim-ministru în 2023 va reveni la PSD”
Articolul următorDr. Beatrice Mahler despre pericolul microplasticului din organism: „Există o legătură directă între nivelul de poluanţi şi bolile infecţioase care se transmit pe cale aeriană”