Acasă STIRI SPORTIVE Gigi Becali, concurat de Mihai Rotaru și Neluțu Varga. Licitație pentru un...

Gigi Becali, concurat de Mihai Rotaru și Neluțu Varga. Licitație pentru un portar din România

190
0

Gigi Becali (66 de ani) este nemulțumit de Andrei Vlad (25 de ani) și vrea să scape de el în această vară, deși jucătorul adus de la Craiova l-a costat 400.000 de euro și mai are contract încă șase luni.

RECLAMĂ

A căutat deja un portar și l-a găsit la Mediaș, doar că are concurență puternică de la trei echipe din SuperLiga României.

Gigi Becali a negociat pentru Fabio Blaga, un portar de 18 ani, de la clubul ACS Mediaș

Fabio Blaga are doar 18 ani, dar este titular la formația ACS Mediaș din liga a treia și a atras atenția mai multor grupări puternice din primul eșalon. Primii s-au prezentat la discuții oficialii clubului condus de Gigi Becali. Negocierile cu FCSB-ul au avut loc în iarnă, dar nu s-au concretizat. Una dintre probleme a fost faptul că cei de la Mediaș voiau să-l vândă pe Blaga, doar dacă portarul ar mai fi rămas la ei, sub formă de împrumut, încă un an, conform oradesibiu.ro.

”I-am prelungit contractul lui Fabio, i l-am și majorat, acum are contract până în vara lui 2025 și cu siguranță va mai fi prelungit. Contractul inițial era valabil până în iarna anului 2024, dar Fabio fiind junior, trebuia oricum să continue cu noi”, spunea în iarnă, președintele clubului ACS Mediaș, Ionuț Buzean.

Gigi Becali, Neluțu Varga și Mihai Rotaru ”fac licitație” pentru portarul de 18 ani

Oficialii formației din Mediaș sunt dispuși și acum să-l cedeze pentru că speră să obțină bani buni în urma acestui transfer, dar și de data aceasta vor să-l mai păstreze sub formă de împrumut.Sursa citată mai spune că Gigi Becali este foarte interesat de acest portar, dar pentru că nu s-a mișcat rapid s-a trezit că îi are concurenți pe conducătorii de la CFR Cluj, Universitatea Craiova și Poli Iași. Portarul mai are contract cu gruparea din Mediaș până în vara anului 2025.În sezonul trecut, Blaga a evoluat în toate cele 25 de partide ale echipei sale, iar prestațiile bune i-au adus convocarea la lotul național U 18.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-concurat-de-mihai-rotaru-si-nelutu-varga-licitatie-pentru-un-portar-din-romania-2979067

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru a răbufnit: ”Nu e corect, nu e normal!”
Articolul următorArtist internațional, arestat pentru fraudă și furt! Polițiștii o cercetează și pe mama cântărețului