Acasă STIRI SPORTIVE Gigi Becali a scăpat de procesul cu Adrian Mititelu.

Gigi Becali a scăpat de procesul cu Adrian Mititelu.

926
0

Gigi Becali a scăpat de procesul cu Adrian Mititelu, procurorii dispunând neînceperea urmăririi penale a patronului Stelei în dosarul în care patronul Universităţii Craiova îi cerea despăgubiri de 27 de milioane de euro.

RECLAMĂ

În urmă cu doi ani, când Universitatea Craiova a fost dezafiliată de FRF, fraţii Florin şi Mihai Costea au ajuns la Steaua. Patronul Adrian Mititelu l-a dat atunci în judecată pe Gigi Becali, cerându-i despăgubiri de 27 de milioane de euro, sumă reprezentând clauzele de reziliere ale contractelor celor doi fotbalişti. Mititelu susţinea că Becali a profitat de dezafilierea Universităţii pentru a-i aduce pe Florin şi Mihai Costea în Ghencea.

După dezafilierea Universităţii Craiova, nouă cluburi au profitat şi au transferat jucători olteni liberi de contract: Steaua, Dinamo, Astra, Petrolul, Gaz Metan, FCM Târgu Mureş, FC Râmnicu Vâlcea, UTA şi Alro Slatina.

Adrian Mititelu a cerut atunci despăgubiri de 50 de milioane de euro tuturor acestor cluburi. „Fapta nu a fost săvârşită”, au motivat procurorii, care au decis astfel neînceperea urmăririi penale împotriva lui Becali şi a celorlalţi patroni. sursa: gandul.info

RECLAMĂ
Articolul precedentA scăpat ca prin minune după ce a fost străpuns în piept de o creangă de cireş.
Articolul următorPremieră în România! Fanii Craiovei cer daune de 2.000.000 de euro