Home Uncategorized Gheorghe Neţoiu, candidat PP-DD în Dolj, declară că a lucrat la fosta...

Gheorghe Neţoiu, candidat PP-DD în Dolj, declară că a lucrat la fosta Securitate

635
0
loading...
Gheorghe Neţoiu, candidat PP-DD în Dolj, declară că a lucrat la fosta Securitate

Foto: Agerpres

Omul de afaceri Gheorghe Neţoiu, candidat PP-DD la Colegiul 1 Craiova pentru Camera Deputaţilor, a menţionat în declaraţia pe propria răspundere depusă în calitate de candidat la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Dolj că a fost lucrător al fostei Securităţi, informează Agerpres.
Potrivit reprezentanţilor BEJ, Gheorghe Neţoiu este singurul din cei 79 de candidaţi din Dolj care a declarat că a fost lucrător sau colaborator al Securităţii.
Candidatura lui Neţoiu a fost contestată în instanţă de către o persoană fizică, însă Tribunalul Dolj a respins această contestaţie. Decizia Tribunalului Dolj poate fi atacată cu recurs.
Gheorghe Neţoiu a intrat în politică în anul 2004, când s-a înscris în PSD. Cinci ani mai târziu, Neţoiu a fost exclus din organizaţia de Ilfov din cauza unor afirmaţii făcute la adresa partidului.
Ulterior, Neţoiu a devenit membru al UNPR, iar în septembrie a demisionat, împreună cu fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, înscriindu-se amândoi în PPDD. Cei doi candidează acum pe acelaşi colegiu în Craiova, Neţoiu pentru Camera Deputaţilor, iar Solomon pentru Senat.

loading...

loading...