Home Stiri Georgiana, mama care și-a omorât cu sânge rece copilul de 2 ani...

Georgiana, mama care și-a omorât cu sânge rece copilul de 2 ani și jumătate!

844
0
loading...

Cum a ieșit totul la iveală după mai bine de două luni!

loading...
loading...

Georgiana, tânără mămică de 26 de ani din Buzău, este cercetată după ce și-ar fi ucis propriul copil, aflat până la acel moment în grija unui asistent maternal.

Copilul nu a fost bine primit de concubinul femeii, motiv pentru care scandalurile se țineau lanț de familie, potrivit adevarul.ro. Într-un final, iubitul Georgianei a fost de acord cu creșterea copilului, deși nu era al său.„Cum am ieşit acum la dumneavoastră, am ieşit şi atunci şi l-am văzut cum l-a pus jos pe copil. Apoi a venit salvarea. La salvare a zis că e bătut, dar nu ştiu de ce. Şi a murit copilul”, a relatat o vecină pentru sursa citată.

În cele din urmă, frânturi de adevăr au ieșit de la iveală, după ce sora mai mare a băiețelului a rupt tăcerea. După două luni, rezultatele necropsiei au sosit și au indicat că moartea micuţului a fost violentă, cu hemoragie intracraniană şi muşcături pe tot corpul.

„Am înţeles că ea l-a muşcat pentru că îi venise rău copilului şi a vrut să-l trezească. Dar că ea l-a omorât, nu mi-a recunoscut mie. Nouă nici în ziua de azi nu ne-a spus nimeni nimic că e omorât de ea, nu ştim nici acum”, a declarat mătuşa copilului.

Astfel, relevanța rezultatelor autopsiei şi mărturiei fiicei i-au făcut pe anchetatori să schimbe încadrarea la omor.

Dosarul a fost înregistrat iniţial ca moarte suspectă, însă după efectuarea necropsiei s-a constatat că leziunile ce au condus la decesul victimei sunt rezultatul unei agresiuni exercitate în cadrul familiei, din primele cercetări rezultând că este vorba de mama acestuia”, a precizat Valerică Văsâi, prim procuror la Parchetul Buzău.

Reprezentanții DGASPC Buzău susțin însă că Georgiana nu a dat semne de violență pe parcursul celor 4 luni de când copilul i-a fost încredințat.

Femeia nu a fost încă arestată, întrucât se află internată din luna martie la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. Urmează ca o expertiză de specialitate să stabilească dacă mama copilului a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei, se mai arată în sursa citată.

foto: adevarul.ro

sursa:https://3minute.net/copil-omorat-de-mama/

loading...
loading...