Acasă Monden Georgiana Lobonț a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit artista

Georgiana Lobonț a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit artista

425
0

Georgiana Lobonț are o perioada foarte grea. Aceasta a mers de de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Mărturisește că nu se simțe deloc bine și că a făcut o decizie bună să meargă la spital să ceară ajutor specializat. Aceasta a aflat rapid diagnosticul.

RECLAMĂ

Georgiana Lobonț povestește urmăritorilor săi lucrurile importante din viața ei, pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț, de urgență la spital

Ieri dimineață a acuzat dureri abdominale, cât și stări de greață și dureri de cap. Ea spune că a luat câteva pastile, în speranța că o să-i treacă, dar fără rezultat.

Ieri seară avea un spectacol, dar l-a amânat deoarce a îngrijorat-o starea de sănătate. așa că nu a mai stat pe gânduri și a mers de urgență la spital.

Cum se simte acum

Medicii au tratat-o administrându-I o perfuzie, diagnosticul fiind o enterocolită, semn că a mâncat ceva ce nu i-a priit la stomac. Starea a trecut rapid și artista nu a trebuit să stea prea mult în spital, astfel că recent a explicat că se simte mai bine.

„Mă simt mai bine. Ieri am făcut o eneterocoloită și am fst de urgență la spital. M-am simțit foarte rău, am avut dureri de cap, de stomac, greață (…) Ieri dimineață m-am dus la spital și medicii mi-au zis ca am făcut o enterocoloită. Am mâncat ceva stricat, nu stiu, de obicei sunt atentă, dar se mai intamplă. În dimineata asta m-am trezit mai ok, am primit si tratament medicamentos. (…) Îmi pare raău că nu am putut onora un concert ieri unde ma asteptau oameni multi si frumosi, dar asa a fost să fie. Recuperez in seara asta!”, le-a povestit Georgiana Lobonț fanilor.

Ieri pe InstaStory:

sursa: https://www.bzi.ro/georgiana-lobont-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-ce-a-patit-artista-4431197?utm_source=NIC&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1QIvpzrFnLvhkoVA5UNOVZQ_NPYVDLtqQQ1eUQdpiG2Z0rmvF-UHACm0g

RECLAMĂ
Articolul precedentPrins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală
Articolul următorCristi Chivu și-a povestit drama: După ce tata a murit…