Home Monden Gabriela Prisăcariu nu uită cum să fie sexy nici când este gravidă....

Gabriela Prisăcariu nu uită cum să fie sexy nici când este gravidă. Iubita lui Dani Oțil arată de milioane cu burtica la înaintare

143
0
loading...

Gabriela Prisăcariu va deveni mamă în doar câteva luni, însă nu se dezice de ținutele sexy și de aparițiile de milioane cu burtica la înaintare nici când se duce la medic. Iubita lui Dani Oțil preferă să fie o viitoare mămică la modă, iar acest lucru se vede atât după hainele purtate, cât și după atitudinea emanată, debordând de încredere și fericire.

loading...
loading...
  • Gabriela Prisăcariu se menține sexy chiar și gravidă
  • Cum arată iubita lui Dani Oțil când se duce la control

Gabriela Prisăcariu se pregătește să devină mămică pentru prima oară în doar câteva luni, și cum este un model de succes și viitoarea soție a unei adevărate vedete, tânăra blondină trebuie să își obișnuiască băiețelul cu tot ce este mai bun, chiar dacă doar din exterior.Logodnica prezentatorului de la Antena 1, Dani Oțil, a fost surprinsă de Paparazzi SpyNews.ro în timp ce mergea la un control de rutină la o clinică privată din București. Modelul s-a dat jos din mașina personală cu o oarecare lentoare, însă nu s-a ferit nici o secundă să își arate burtica, chiar dacă purta o rochiță scurtă, roz, puțin lărguță și foarte la modă.

Gabriela Prisăcariu, sexy și al doilea trimestru de sarcină

Cu o genuță elegantă într-o mână, Gabriela Prisăcariu a deschis ușa din spate a mașinii sale, iar pentru un moment a părut că ar fi luat-o o ușoară stare de rău, motiv pentru care s-a spijinit pe geam. După ce a părut că și-a revenit s-a aplecat și a luat o pungă din mașină, apoi s-a îndreptat spre intrarea în clinică, ce-i drept, cu un pas domol, semn că sarcina a cam afectat-o la capitolul energie.

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Gabriela Prisăcariu trece prin tot felul de transformări, atât fizice, cât și psihice. Într-un instastory postat pe internet, viitoarea soție a lui Dani Oțil le-a spus fanilor să că s-a trezit cu…buza umflată. Și nu, nu a lăsat-o nimeni baltă în vreo situație limită, ci chiar a privit cu stupoate cum buza superioară a suferit o ușoară mărire în volum. Nici sport nu mai are voie să facă în această perioadă, fiindu-i contraindicat în sarcină.

SURSA:https://spynews.ro/paparazzi/gabriela-prisacariu-nu-uita-cum-sa-fie-sexy-nici-cand-este-gravida-iubita-lui-dani-otil-arata-de-milioane-cu-burtica-la-inaintare-paparazzi-253638.html

loading...
loading...