Acasă STIRI SPORTIVE Gabi Balint, noul antrenor al CS Universităţii

Gabi Balint, noul antrenor al CS Universităţii

477
0

După ce au fost refuzaţi de Petre Grigoraş, CS Universitatea Craiova şi-a găsit antrenor. În această seară, conducătorii clubului oltean au ajuns la un acord cu Gabi Balint. Negocierile s-au purtat astăzi, iar în această seară cele două părţi au bătut palma. Numirea lui Balint pe banca CS Universităţii a fost anunţată seara de DigiSport după ce negocierile dintre Mihai Rotaru şi tehnician au fost dezvăluite în cursul zilei de duminică de DolceSport.

RECLAMĂ

Site-ul oficial al echipei din Liga a II-a a anunţat că luni, de la ora 17:30, la Sala Polivalentă, CS Universitatea îşi va prezenta noul staff tehnic. La conferinţa de presă va participa şi Gică Craioveanu, directorul de imagine al trupei oltene.

Astăzi, Balint s-a întâlnit cu Mihai Rotaru, unul dintre finanţatorii echipei din Craiova, pentru a negocia numirea sa ca antrenor la CS Universitatea. „Într-adevăr, am fost contactat de cei de la CSU şi a fost o discuţie. Momentan nu este nimic sigur. Diseară vom discuta din nou. Dacă se va ajunge la o înţelegere, cel devreme mâine sunt şanse să vin antrenor la Craiova, însă momentan nu este nimic sigur”, declara astăzi, pentru GdS, Gabi Balint.

Balint preia CS Universitatea Craiova de pe locul doi al Seriei a II-a a Ligii a II-a, la egalitate de puncte, 32, cu liderul CSM Râmnicu Vâlcea.

Gavril Pele Balint a mai antrenat până acum formaţiile FC Bihor, Sportul Studenţesc, Sheriff Tiraspol, FC Timişoara, FC Vaslui, naţionala Moldovei şi a fost antrenor secund la naţionala României şi la Galatasaray Istanbul. sursa: liga2.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMIRCEA GEOANĂ, în cursa pentru PREZIDENȚIALE din partea PSD, în cazul în care PONTA refuză
Articolul următorRevoluţie eşuată în Bănie » Au scandat o oră şi-au mers acasă